HOROSKOP ZA 6. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

tinejdžerka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Raku prija flert, Lav se bori sa padom imuniteta, Vagu čeka povoljan dan za rešavanje poslovnih problema, Ribe očekuju važne promene

OVAN

Možete da očekujete pozitivna dešavanja koja vode do novih mogućnosti za posao kod vas. Polako se zbližavate sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Mogući su problemi sa stomakom.

BIK

Vreme je da preuzmete malo više poslovnih odgovornosti na sebe kako biste mogli da ostvarite poboljšanje poslovnih okolnosti. Impulsivno reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa grlom.

 

BLIZANCI

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze nove vesti koje vam za posao mogu biti od velikog značaja. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos šećera.

grcka

Foto ilustracija: pixabay

RAK

Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora kao ni za početak bilo kog novog posla. Prija vam flert ali niste spremni da odete do kraja. Moguće je da sada jednostavno ne želite vezu sa bilo kim. Grudni koš vam je osetljiv.

 

LAV

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da obavite brzo i lako sve svoje planove vezane za posao. Ukoliko postoji osoba prema kojoj gajite osećanja, očekuje vas povoljan period da uđete u vezu sa njom. Manji pad imuniteta.

DEVICA

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljna atmosfera na polju posla. Možete da očekujete dobre okolnosti. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivne promene kojima ćete biti zadovoljni. Odlično se osećate i puni ste energije.

 

VAGA

Možete da očekujete povoljan dan za rešavanje poslovnog problema koji vas muči od ranije. Ako imate partnera prd vama su izazovni trenuci. Sada je vreme da pokažete svoje pravo lice u odnosu sa njim. Čuvajte se mogućih upala.

Foto: Fnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Potrebno je da budete direktni i otvoreni u poslovnim ponudama ako želite da sklopite novu saradnju. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam prijati, početak nove veze je blizu. Prolazna gavobolja.

 

STRELAC

Napravili ste dobru poslovnu saradnju koja vam donosi stabilne prilive finansija. Zadovoljni ste. Prijaće vam druženje sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete postepeno napredovati kao par. Zdravlje je dobro.

JARAC

Pokušavate da analizirate situaciju u kojoj se nalazite i da nađete rešenje za probleme koji vas opterećuju. Pokažite malo fleksibilnosti i razumevanja prema partneru kojem je sada to potrebno. Unutrašnji nemiri vas muče.

orhideja

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Ne preporučuje vam se da danas ulazite u pokretanje novih poslova ili u bilo kakve rizike. Dajte sebi i partneru dovoljno vremena kako biste uspeli da vašu vezu prenesete na viši nivo. Bolovi u grlu i problemi sa sinusima.

 

RIBE

Očekuju vas važne promene koje će vam doneti puno sreće i zadovoljstva. Možete da očekujete povoljan dan za posao. Moguće je da ste se malo razočarali u partnera i da vaša veza ne ide u željenom pravcu. Prijala bi vam dijeta.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)