HOROSKOP ZA 6. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

cveti

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav zadovoljan situacijom na poslu, Škorpija očekuje zanimljiv susret, Vaga puna pozitivne energije

OVAN

Niste zadovoljni situacijom koju imate na ovom planu. Spremni ste da uložite svoju energiju kako bi ostvarili planove. Preispitujete svoja osećanja prema partneru i shvatate da je došlo do promena. Problemi vezani za oči.

BIK

Spremni ste da u narednom periodu date svoj maksimum na poslovnom polju i da dokažete da ste spremni za napredovanje. Moguće je da za sada imate komunikaciju sa simpatijom ali još nema promena. Problemi sa nervozom.

 

BLIZANCI

Uvek možete da se oslonite saradnike koji su iskreno i prijateljski na vašoj strani. Pred vama je povoljan period. Veoma ste šarmantni i nije vam problem da otvoreno pokažete svoja osećanja. Nervni sistem vam je osetljiv.

Četiri horoskopska znaka koja se zaljubljuju samo jednom u životu (ASTRO)

RAK

Možete da očekujete pozitivna rešenja poslovnih problema iz prethodnog perioda. Želite da uživate sa osobom do koje vam je stalo. Ne zanima vas to što se trenutno nalazitepod otežanim okolnostima. Problemi sa kičmom.

 

LAV

Generalno ste zadovoljni situacijom na polju posla. Možete da očekujete dobru fazu za zaradu. Posvećeni ste svom partneru i vaš odnos je jako dobar. Ako ste slobodni, povoljan je period za početak veze. Problemi sa kostima.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme imati danas. Nije vam povoljan period za bilo kakve rizike sada. Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do toga da budete sa njom. Pad imuniteta je naglašen.

 

VAGA

Niste preterano zabrinuti za posao, imate utisak da ćete sve situacije rešiti prilično lako. Veoma povoljan dan je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati nov susret sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Puni ste pozitivne energije!

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imate neke manje komplikacije na ovom polju. Možete da imate zanimljiv susret sa osobom koja će vam pokazati da je spremna na sve da bi bila sa vama. Mogući bolovi u stomaku.

 

STRELAC

Dolazite do novih informacija na polju posla. Uspećete da ostvarite i neku novu saradnju. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li želi da bude sa vama. Moguće je da postoji mešanje prijatelja. Prolazna prehlada.

JARAC

Olakšanje na polju finansija je pred vama. Možete da računate na pozitivna dešavanja i na dobre preokrete na ovom planu. Prioritet vam je da sa voljenom osobom rešite sporne situacije iz prošlosti. Poradite na svojim navikama.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Dan nije povoljan za početak novog poslovnog projekta ili za promene. Potrudite se da ne pravite rizične poteze danas. Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom čija bi pažnja mogla da vam znači. Manji pad energije.

RIBE

Nemojte da pokazujete svima svoje poslovne planove. Potrudite se da neki deo priče ostavite samo za sebe. Paralelna ljubavna veza nije nešto što vas privlači. Imate priliku za to ali niste raspoloženi. Problemi sa nesanicom.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)