HOROSKOP ZA 6. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija prelazi na bolje radno mesto, Ribe moraju da povedu računa o šećeru, Vaga se dobro oseća

OVAN

Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Redovno proveravajte pritisak.

BIK

Pokušavate da nađete idealno rešenje za probleme koji su u proteklom periodu nastali na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete veoma romantičnu situaciju sa voljenom osobom. Odlično se osećate.

 

BLIZANCI

Kraće putovanje koje vas očekuje može da bude veoma korisno za vašu poslovnu budućnost i napredovanje. Bićete veoma otvoreni u komunikaciji sa suprotnim polom. Problemi sa grlom. Moguća je prehlada.

 

RAK

Možete da se nadate povećanju prihoda. Generalno vas očekuje jako dobar period za polje posla i finansija. Iako maštate o važnim odlukama ma ljubavnom polju još uvek ih nema i moraćete da čekate. Zdravlje je sasvim stabilno.

KOMPLETAN FINANSIJSKI HOROSKOP! Ovaj znak će se OBOGATITI, a njih četvoro ostaju bez novca! (ASTROLOGIJA)

LAV

Moguće je da ćete doneti neku važnu odluku koja će sasvim promeniti vašu poslovnu budućnost. Niste zadovoljni vezom koju imate sa voljenom osobom i spremni ste za veće promene. Potrebno vam je više sna.

 

DEVICA

Otkrićete da stvari na poslovnom planu nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Zbunjeni ste i razočarani. Flertujete sa osobom koja nije sasvim slobodna. Moguće je da ćete sebe dovesti u neugodnu situaciju. Zdravlje je dobro.

 

VAGA

Na saradnike ćete moći da se oslonite iako niste bili sigurni u to. Očekuju vas pozitivna iznenađenja tokom ovog dana. Sa voljenom osobom nećete baš lako ostvariti pomirenje jer ste oboje ponosni. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete važna razrešenja i nove odluke. Posao vam je sada prioritet i veoma ste posvećeni obavezama. Današnji dan vam je generalno povoljan i nema većih promena u ljubavi. Očekuju vas problemi sa zubima.

 

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj je moguće sklapanje nove saradnje. Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo bićete zadovoljni. Spremni ste da pokažete osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Prijao bi vam trening.

 

JARAC

Manje oscilacije na polju finansija vas brinu. Ipak, uspećete da nađete rešenje lakše nego što mislite. Tajna veza nije nešto u čemu biste sebe mogli da pronađete. Ipak ćete preskočiti ponudu za vezu. Pazite na krvotok.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da se nadate šansi za prelazak na bolje radno mesto na kojem ćete imati bolju zaradu. Trenutno imate manje konflikte sa voljenom osobom i nije vam lako da nađete zajednički jezik. Podložni ste upalnim stanjima.

RIBE

Možete da dobijete ohrabrenje od strane nadređenih koji imaju poverenje u vas. Niste sigurni da li želite da uđete u novu ljubavnu vezu ili vam je samo dosadno, pa iz tog razloga flertujete sa strancima. Proverite nivo šećera u krvi.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)