HOROSKOP ZA 5. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija može da se posveti svojoj ljubavi, Vaga mora da se pripazi alergije, Lav mora da se posveti poslovnim ciljevima

OVAN

Brojne obaveze su pred vama ali vi ste spremni na sve. Ambiciozni ste i veoma ste posvećeni svom poslu. Ne želite više da patite za prošlošću. Spremni ste da krenete napred i da pravite promene. Prolazna glavobolja.

BIK

Današnji dan je povoljan za promene na ovom planu. Ako ste planirali da uvedete neke novitete bićete zadovoljni. Postoji neka osoba o kojoj dugo mislite ali vam nije lako da napravite neki korak ka njoj. Bolovi u leđima vas muče.

 

BLIZANCI

Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata. Potrebno je da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ćete uraditi sve za vašu ljubav. Problemi sa cirkulacijom.

PREMA NJEMU JE SNIMLJENA SERIJA DOKTOR HAUS! Bivši BAJAGIN BUBNJAR danas leči pola Holivuda, A POSLE 40 GODINA SE VRATIO U SRBIJU!

RAK

Nemojte da očekujete veliki poslovni uspeh danas. moguće je da ćete imati kočnice i da stvari neće ići onako kako želite. Vreme je da napravite konkretan dogovor sa partnerom, ako planirate brak i zajednicu. Prilično ste umorni.

 

LAV

Povoljan je dan za promene, nove akcije na poslovnom planu. Posvetite se svojim ciljevima i daleko ćete dogurati. Emotivna situacija se može razviti u pozitivnom pravcu ako budete bili spremni na to. Povedite računa o kolenima.

DEVICA

Finansijska situacija bi mogla da vam bude dosta bolja ako uspete na neki način da ograničite svoje troškove. Teško pokazujete šta zaista osećate prema osobi do koje vam je stalo jer postoji doza nesigurnosti. Povećajte unos vitamina.

 

VAGA

Ukoliko tokom današnjeg dana ne pokrenete promene, kasnije vam neke stvari mogu krenuti po zlu. Partner očekuje od vas neki dokaz ljubavi a vi delujete nezainteresovano za vašu vezu. Čuvajte se alergija.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da želite da menjate radno mesto ali vam se još uvek ne otvara mogućnost za tako nešto. Došlo je vreme da jasno definišete svoje ciljeve sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen kod vas u ovom periodu.

 

STRELAC

Ukoliko budete bili preterano impulsivni, možete lako da izazovete neki poslovni problem. Imate velike šanse za novo poznanstvo i početak veze sa osobom koja će vam izgledati kao da je idealna za vas. Srčane smetnje.

JARAC

Niste sada spremni za promene na ovom polju. Moguće je da postoje neki pritisci nad vašom glavom i da vam se to ne dopada. Moguće je da ćete imati neku pogrešnu procenu na ljubavnom planu. Izbegavajte tešku hranu.

apstrakcija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali da se posvetite obavezama koje u prošlosti niste rešili na vreme, ovo je idealan trenutak za to. Dolazi vreme u kojem ćete imati šansu da se posvetite voljenoj osobi. Izbegavajte cigarete.

 

RIBE

Dugo očekivana poslovna saradnja bi trebala da se realizuje konačno. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Povoljan je an ako ste u braku. Provešćete neke lepe trenutke sa porodicom. Razmišljate o dijeti.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)