HOROSKOP ZA 5. januar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Ovan nervozan, Blizanci osetljivi, Vaga želi promene, Vodolija pati od nesanice, Ribe čeka poslovni uspeh

OVAN

Osećate da u vašem kolektivu vladaju negativne vibracije koje vam nikako ne odgovaraju. Novo poznanstvo kojem ste se okrenuli može da probudi u vama jake emocije, iako to niste ni malo očekivali. Problemi sa nervozom.

BIK

Očekuju vas manje promene koje biste mogli lako da prihvatite. Trenutna situacija vam ide u prilog. Udvara vam se osoba koju ne poznajete dovoljno dobro ali na neki način osećate da vam njena energija prija. Nervni sistem je osetljiv.

BLIZANCI

Možete da očekujete promene kada je u pitanju vaš poslovni status. Vreme je da napravite neke drastične poteze. Voljena osoba će vam pokazati svoje pravo lice. Nećete biti preterano zadovoljni. Zubi su vam osetljivi.

RAK

Moguće je putovanje kao i pokretanje poslovnih kontakata koji bi mogli da vam budu veoma važni. Dopada vam se osoba koja deluje nekako distancirano ali ćete ubrzo shvatiti da je to bila njena maska. Dobro se osećate.

LAV

Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije to nije bez razloga. Okolnosti u kojima se nalazite vam trenutno nisu naklonjene. Moguće je da će vam se bivš aljubav vratiti iako je niste zvali nazad. Problemi sa krvotokom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

Očekuju vas konflikti u bliskom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Iako ste veoma zaljubljeni u voljenu osobu ne možete da budete nesvesni njenih mana. Skloni ste alergijama.

VAGA

Očekuje vas naporan dan u kojem ćete mnogo energije i vremena trošiti na vaš posao. Potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Usamljeni ste i taj osećaj vam jako smeta. Problemi sa stomakom su mogući.

ŠKORPIJA

Imate priliku da ostvarite veći deo svojih planova vezano za posao. Potrudite se da date svoj maksikum na ovom polju. Nekako neočekivano ulazite u novu vezu i to sa osobom koju dugo poznajete. Imate puno energije u sebi.

STRELAC

Manje prepreke na polju formalnosti i papirologije bi mogle da vas zadese. Pred vama je povoljan period da ih rešite. Poznanstvo koje ste ostvarili će biti važnije nego što ste očekivali. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Možete da se nadate poboljšanju na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja. Niste sasvim sigurni da li sa voljenom osobom želite da menjate neke stvari. Izbegavajte masnu hranu.

zima

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Možete da se nadate odmoru koji vam je sada neophodan. Pred vama je novi ljubavni izazov jer želite da osvojite osobu koja deluje kao da je neosvojiva. Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući kod vas.

RIBE

Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa inostranstvom možete da očekujete veliki uspeh. Uživate u prijateljskom odnosu sa vašom simpatijom i za sada još uvek niste spremni da joj pokažete osećanja. Zdravlje je dobro.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)