HOROSKOP ZA 4. april 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Ovan pod pritiskom, Bik zabrinut, Rak razočaran, Vaga flertuje, Strelac neodlučan, Ribe greše

OVAN

Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da vam nije lako da sve poslove obavite onako kako bi trebalo. Očekuju vas nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljniji je dan i manje tenzije ako ste sami. Moguća je glavobolja.

BIK

Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost i da vam nije lako da donesete neke važne poslovne odluke koje vas čekaju. Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da budete više sa partnerom. Moguće je da vas muči nesanica.

 

BLIZANCI

Moguće je da će doći do odlaganja planova koje ste imali na ovom polju, sve ide usporeno i to vas čini nezadovoljnim. Na neki način ste se zatvorili u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Bez problema sa zdravljem.

 

RAK

Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da ćete danas imati neko manje razočarenje na polju posla. Sa partnerom ste došli do trenutka bitnih odluka. Kičma vam je osetljiva. Dolazi vreme da se više posvetite zdravlju.

KRIO JE OD OČIJU JAVNOSTI: Ćerka Borisa Tadića je porasla i PRELEPA JE (FOTO)

LAV

Prilično ste zabrinuti za svoje poslovno polje pa je važno i da na vreme predupredite probleme. Pred vama je zanimljiv dan za flert i nova poznanstva, sudbina vam je naklonjena i neko nov se pojavljuje. Izbegavajte unos alkohola.

 

DEVICA

Nije povoljan dan za pokretanje novog posla i generalno se potrudite da sada izbegavate bilo kakve važne odluke. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti i vi se polako udaljavate od nje. Mogući problemi sa bubrezima.

 

VAGA

Primećujete promene u poslovnom okruženju i nije vam lako da se adaptirate na sve novine. Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom. Lako bi mogla da vam se ukaže prilika za neki flert sa strane. Podložni ste problemima.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima i novim projektima koji su vam veoma važni. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati šansu za pomirenje sa nekim od bivših. Mogući su problemi sa tahikardijom.

 

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je jako dobar period u kojem će vam se zarada pokrenuti. Potrebno vam je vreme da odlučite da li ćete na ovom polju menjati neke stvari ili ne. Povedite računa o grudnom košu.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Moguće je da nećete moći da ostvarite planove koje imate. Za sada se potrudite da ne forsirate nova dešavanja. Promenite svoj pristup u kontaktu sa partnerom ako želite da se situacija u vašoj vezi popravi. Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA

Nemojte da ulazite u rizične poslove ili da dajete svoj novac na pozajmicu i tome slično. Nije vam povoljan dan. Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite a vidite da vaša veza ne ide u dobrom pravcu. Osetljivi zubi i desni.

RIBE

Možete lako da napravite grešku na poslu, koju će primetiti ljudi oko vas. Pazite na svoju koncentraciju. Pred vama je mogućnost da obnovite kontakt sa nekom osobom iz vaše prošlosti. Danas će vam prijati odmor.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)