HOROSKOP ZA 31. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac traži savet, Ovan zadovoljan poslom, Bik drži dijetu, Vaga traži pomoć na poslu, Strelac proživljava ljubavnu krizu

OVAN

Lako dolazite do novih prilika za zaradu. Povoljan vam je dan za posao. Pred vama su pozitivne mogućnosti. Lepo se slažete i pored partnera imate sve što vam je potrebno. Dobro se osećate danas! Zdravlje vam je stabilno.

BIK

Imaćete priliku da se okrenete novim poslovima. Pred vama su jako dobre promene na ovom polju. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica oko finansija ali i oko nekih planova za budućnost. Povedite računa o ishrani.

 

BLIZANCI

Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima. Tokom današnjeg dana stvari neće ići onako kako ste zamišljali i planirali. Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za situaciju sa partnerom. Posetite lekara radi kontrole.

 

RAK

Raspoloženi ste da se posvetite svom poslu i promenama na ovom polju. Možete da očekujete pozitivan ishod događaja. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Skloni ste virusnim infekcijama.

krvavi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Novi poznanik će pokazati da mu je stalo do vas i da želi nešto više od običnog poznanstva. Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA

Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete. Nemojte da rasipate svoje vreme na nevažne stvari. Ako želite da se dese neke promene na ovom polju, moraćete sami da pokrenete određene događaje. Imate manjak energije.

 

VAGA

Postoji osoba koja bi mogla da vam pomogne u rešavanju vaših poslovnih problema ali bi prvo bilo potrebno da joj se za pomoć obratite. Potrebno je da malo više vremena provodite sa vašim partnerom. Prijalo bi vam je opuštanje.

ŠKORPIJA

Niste spremni za promene na poslovnom planu. Trenutno imate utisak da na postojećem radnom mestu niste ostvarili svoj maksimum. Od svog partnera očekujete razumevanje u teškim trenucima. Pazite na svoje srce.

 

STRELAC

Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite dobru zaradu. Deluje vam da je partner počeo da se ponaša drugačije prema vama. Ljubavna veza ulazi u veću krizu. Problemi sa zuboboljom.

 

JARAC

Biće vam potrebna pomoć i nečiji saveti kako biste ostvarili sve što želite. Ne možete sasvim sami. Flertujete i lepo vam je kada dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo. Zdravlje je sve bolje iz dana u dan.

horoskop

Dnevne.rs -Izvor: pixabay

VODOLIJA

Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate. Da biste to postigli, trebalo bi da poradite na svom imidžu. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da je nezadovoljna. Mogući problemi sa plućima.

RIBE

Preporuka je da poradite na svojoj organizaciji kako biste mogli da ostvarite bolje stanje na poslovnom planu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)