HOROSKOP ZA 30. maj 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovna pritiskaju poslovne obaveze, Blizanci imaju potrebu za novom vezom, Vaga sumnja u partnerovu iskrenost

OVAN

Poslovne obaveze vas pritiskaju i nije vam lako da se izborite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Niste zadovoljni emotivnom situacijom i želite promene. Imate utisak da partner nema dovoljno razumevanja. Problemi sa varenjem.

BIK

Možete da se opustite danas i da uživate u lepom danu u kojem ćete imati manjak obaveza i priliku da se malo odmorite. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da prema vama gaji veoma iskrena osećanja. Zdravlje je dobro.

 

BLIZANCI

Kočnice na poslovnom polju nećete uspeti da prevaziđete sve dok se ne budete potrudili da malo više radite na sebi i svom pristupu obavezama. Niste zadovoljni samoćom i imate potrebu za novom vezom. Pazite na bešiku.

SAVETI ZA ZAVOĐENJE: Evo kako osvojiti svaki HOROSKOPSKI znak (ASTROLOGIJA)

RAK

Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete na poslovnom polju i da donesete neke važne odluke. U komunikaciji sa voljenom osobom otvoreno pokazujete da niste više srećni pored nje. Pazite na osetljive sinuse.

 

LAV

Stabilizacija na polju finansija vas očekuje u narednom periodu. Uspećete da ostvarite neke od svojih osnovnih ciljeva. Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno i srećni ste. Povoljan je period za početak dijete.

DEVICA

Nije vam lak dan na ovom polju, moguće je da ćete imati neke prepreke koje će vam stajati nad glavom. Došli ste do svoje granice izdržljivosti i nije vam lako da to priznate sebi, ali ne možete da nastavite dalje. Problemi sa vidom.

 

VAGA

Ono što ste planirali na poslovnom polju neće krenuti baš laganim tokom. Očekuje vas splet okolnosti pun komplikacija. Sumnjate u partnerovu iskrenost i nije vam lako da donesete odluku o vašoj vezi. Problemi sa depresijom.

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Pokušavate da pomognete nekome ko je u nevolji iako ne primećujete da zapravo time sebi na neki način škodite. Niste raspoloženi za novu vezu jer još uvek patite za osobom koju ste jako voleli u prošlosti. Problemi sa zglobovima.

STRELAC

Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da se ozbiljno posvetite poslovnim obavezama kako biste ostvarili ciljeve. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne postoji zajednički jezik. Mogući su problemi sa glavom.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Očekuje vas opušten dan ne biste trebali da imate veliki broj obaveza, vreme je da se malo posvetite nekim drugim stvarima. Imate spremnost da se posvetite jednoj osobi koja vas zanima. Na polju zdravlja nemate probleme.

 

VODOLIJA

U potrazi ste za poslom koji bi mogao da odgovara vašim kriterijumima i nije vam lako da nađete idealno rešenje. Iako ste imali loša iskustva u prošlosti spremni ste da nastavite dalje i da nađete ljubav. Problemi sa viškom kilograma.

 

RIBE

Poslovno putovanje je ispalo bolje nego što ste očekivali. Očekuje vas poboljšanje na polju finansija. Osoba s kojom ste u vezi pokazuje da ima posesivne osobine a vama se to ni malo ne dopada. Problemi sa kožom.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)