HOROSKOP za 30. maj 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Devica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.05.2018. godine

OVAN

Posao

Iako se približava vikend tokom prvog dela dana ćete rešavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt.

Ljubav

Od večernjih časova ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više.

Zdravlje

Mogući problemi sa promenom pritiska ili sa sinusima.

BIK

Posao

Ako ste u nekom momentu mešali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti.

Ljubav

Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja Vam je nekad bila važna. Ne mešajte nostalgiju i zaljubljenost.

Zdravlje

Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.

ŽIVOTNA PRIČA NOVINARKE RUŠKE JAKŠIĆ: Prodala nasledstvo da bi školovala ćerku,a ona je nazvala i rekla da napušta studije!

BLIZANCI

Posao

Drugi deo dana je daleko povoljniji od prepodnevnih časova. Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete.

Ljubav

Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim časovima izađite negde, na javnim mestima zabave su moguća važna poznanstva.

Zdravlje

Moguće je poboljšanje

RAK

Posao

Na sebe nećete preuzeti previše obaveza. Možete imati manji konflikt ili nesporazum u radnom okruženju.

Ljubav

Voljenu osobu želite samo za sebe ali niste ni svoje karte pokazali do kraja. Ne očekujte da ona samo nasluti šta želite, pokažite joj.

Zdravlje

Mogući problemi sa bešikom

LAV

Posao

Zadovoljni ste proteklim desavanjima i sada hladne glave pravite nove planove. Dan je povoljan za poslovne sastanke

Ljubav

Emotivnmo ste stabilniji, imate potrebu za kontaktom. Izvedite voljenu osobu na neku lepu večeru ili izložbu, provedite veče u javnosti zajedno.

Zdravlje

Manji problemi sa očima, vidom.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

U prvoj polovini dana ćete rešiti zaostale obaveze i konačno ćete se osećati mirno. Očekujete neki novac, ali to Vam neće danas stići.

Ljubav

Osećaj melanholije polako prolazi. Sagledajte sve ono lepo što imate u životu! Može da Vas zaintrigira neka Vodolija svojim stavom, poklonite joj pažnju.

Zdravlje

Osetljivost grla, čuvajte se prehlada

VAGA

Posao

Imate osećaj da Vas naporan period tek čeka. Neizvesna je situacija, verovatno neke stvari ne zavise od Vas. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla.

Ljubav

Imate potrebu da sa partnerom uživate i da se na taj način opustite. Ako ste slobodni, nemojte da propustite priliku da izađete negde večeras.

Zdravlje

Mogući problemi sa nervozom.

ŠKORPIJA

Posao

Iako nema večih problema, niste mirni. Dan je povoljan za slučaj da ste na poslovnom putu. Nemojte da se preopterećujete.

Ljubav

Može Vam se svideti neko ko je zauzet ili vraćate misli na svoje bivše ljubavi. Pokrenite se i krenite u akciju, preterano razmišljanje ipak nije za Vas!

Zdravlje

Nesanica, vodite računa da ne dehidrirate

DA NIJE MALO PRETERALA? Voditeljka u ovom izdanju vodila jutarnji program (FOTO)

STRELAC

Posao

Setili ste se prijatelja koji bi mogao da Vam pomogne oko posla. Ne oklevajte nego mu se javite. Saradnja će biti na obostranu korist.

Ljubav

Želite da se krećete, izlazite… Ako ste u braku to partneru može smetati. Pozovite ga u zajednički provod i rešićete problem. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu iskusiti razne avanture.

Zdravlje

Generalno bez većih problema

JARAC

Posao

Razmišljate o velikim poslovima sa strancima ili velikim kompanijama. Napravite plan i nešto od toga može i da se ostvari.

Ljubav

Možete dobiti mnogo pažnje i ljubavi od neke Ribe. Zavešće Vas nežnostima i nećete ni primetiti trenutak u kom ste se potpuno prepustili.

Zdravlje

Manji bolovi u leđima, što je Vaš hroničan problem.

VODOLIJA

Posao

Možete dobiti neku neočekivanu ponudu ili će se pojaviti osoba iz prošlosti na koju ste možda i zaboravili, a može Vam biti od koristi. Saradnja sa Devicom ili Blizancem može biti uspešna.

Ljubav

Trebalo bi da ljubav cveta, ako ste u vezi! Ako ste slobodni, imate šansu gde god se okrenete. Ne oklevajte nego priđite onoj koja vam se dopada!

Zdravlje

Danas se dobro osećate

CECI SE IDEJA NE DOPADA: Marina Tucaković želi da ovo pokloni Anastasiji

RIBE

Posao

Vaše nezadovoljstvo Vam ne da mira i imate potrebu da neke stvari menjate. Makar bili i jedini koji radi, daćete sve od sebe da neke stvari rešite.

Ljubav

Ako niste rešili neke odnose iz prošlosti, to vam se sada može vratiti kao bumerang. Imaćete nepristojnu ponudu od Strelca.

Zdravlje

Mogući problemi sa žlezdama u predelu vrata

(Dnevne.rs/Izvor: Luftika.rs, Iris Tadić)