HOROSKOP ZA 30. april 2019. (ASTROLOGIJA)

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik napet, Blizanci neispavani, Lav rasterećen od obaveza, Devica menja posao, Vodolija ima finansijskih problema

OVAN

Moguće je da vam nije lako da svu svoju energiju posvetite poslu. Pred vama je dosta nepovoljnih okolnosti. Partner vam je veran i kada ste zaedno- srećni ste. Očekuje vas pozitivan dan na ovom planu. Prolazna prehlada.

BIK

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa nadređenima. Važno je da pokažete da ste ozbiljni i da na vas mogu da računaju. Moguće je da voljena osoba ima neke zamerke ka vama. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

BLIZANCI

Dajte sebi vremena da odlučite koji je poslovni potez za vas najbolji. Nemojte da reagujete impulsivno ni u afektu. Postoje manji problemi koji su se na neki način isprečili između vas i partnera. Potrebno vam je više sati sna.

mir

Foto: pixabay

RAK

Bolje vreme za vas dolazi kada je u pitanju posao. Možete da se nadate pokretanju novih projekata. Oscilacije postoje u vašem odnosu sa partnerom, imate mogućnost da se stanje stabilizuje. Menjajte loše navike.

 

LAV

Očekuje vas opuštena atmosfera sa kolegama. Moguće je da danas nećete imati previše poslovnih obaveza. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Mogući su problemi sa nogama.

DEVICA

Rešili ste da menjate posao, spremni ste da okrenete novi list na ovom polju i da se okrenete drugačijim zanimanjima. Moguće je da malo sumnjate u svoja osećanja i da vas to koči na ljubavnom polju. Problemi sa kostima.

 

VAGA

Vaši rezultati zavise od toga koliko ćete biti posvećeni vašem poslu. Možete da očekujete da će biti nekih izazova. Voleli biste da nađete osobu koja će vam odgovarati na svim poljima. Iscrpljeni ste.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Promene vam slede ali one dolaze polako, pa vam se povremeno čini i da se stvari preterano odugovlače. Na polju flerta ćete biti aktivni i možete da očekujete nova dešavanja. Mogući su problemi sa nesanicom.

STRELAC

Moguće je da u poslednje vreme niste bili dovpljno posvećeni poslu i da vam to sada kolege na neki način zameraju. Voljena osoba će pokazati da od vašeg odnosa želite više nego što joj pružate. Mogući su problemi sa leđima.

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom ili moguće putovanje kojim ćete biti veoma zadovoljni. Ne odustajete od svog ideala, tražite ljubav i naćićete je. Samo budite strpljivi i na prvom mestu- volite sebe. Proverite krvnu sliku.

 

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete danas na polju posla i finansija imati neke manje kočnice i prepreke. Partner pokazuje ljubomoru a vama to smeta. Potrebna vam je sloboda samo za vas. Moguće je da ste pod stresom.

 

RIBE

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu dobiti važne vesti o pokretanju novih poslova koje očekujete. Došlo je vreme da voljenoj osobi pokažete kakav stav imate o njoj ali i o vašoj vezi. Povedite računa o bubrezima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)