HOROSKOP ZA 3. april 2019. (ASTROLOGIJA)

pirueta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan da pazi u saobraćaju, Bik nesiguran, Blizanci posvećeni poslu, Rak ima tremu, Vaga nesigurna

OVAN

Moguće je da ste u proteklom periodu imali neko razočarenje na poslovnom planu i da sada nemate motivaciju da se pokrenete. Osećate se dobro pored voljene osobe sa kojom imate sasvim dobar odnos. Pazite u saobraćaju.

BIK

Očekuju vas problemi koje niste planirali, pa će vam biti potrebno vreme da prevaziđete stresne okolnosti. Više ne osećate istu dozu emocija prema partneru i niste sigurni kojim putem treba da krenete. Problemi vezani za kičmu.

 

BLIZANCI

Važno je da se posvetite svom poslu maksimalno jer vam današnji dan može doneti neke dobre prilike. Niste spremni za vezu na daljinu. Iako postoji osoba koja vas intrigira i koja je daleko. Izbegavajte masnu hranu.

 

RAK

Očekuju vas manji troškovi koji bi mogli da vode do problema na ovom polju. Želite da napravite prvi korak ka simpatiji ali i dalje imate neku dozu treme. Moguće je da vam nije lako da joj priđete. Problemi sa plućima.

PREVARA GODINE U SRBIJI: Milijana i Milojko NIKADA NISU imali intimne odnose, oni su u stvari ROD?!

LAV

Bolje je da budete strpljivi kada su u pitanju nove odluke na poslovnom planu, kako ne biste pogrešili. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će vam voljena osoba biti maksimalno posvećena. Pazite na ishranu.

 

DEVICA

Zabrinuti ste za svoje finansije koje su postale nestabilne. Imate utisak kao da je novac počeo da odlazi od vas. Pred vama je susret sa osobom koja će pokazati da ima ozbiljne namere i da želi vezu sa vama. Izbegavajte alkohol.

 

VAGA

Nije vam baš najbolji dan kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete imati neke sitne probleme. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti i da vam zato nije lako da uplovite u novu vezu. Moguće je da su vam bubrezi osetljivi.

ŠKORPIJA

Nemojte da se oslanjate na sreću danas, već se oslonite samo na svoj trud, rad i na ono što vam je opipljivo… Moguće je da niste baš sigurni koju odluku na emotivnom polju treba da donesete kako biste bili srećni. Pad imuniteta.

 

STRELAC

Imaćete šansu da pokažete da ste napredovali u pogledu znanja i poslovne edukacije. Sa nadređenima se odnos popravlja. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo u narednim danima. Redovno kontrolišite pritisak.

 

JARAC

Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da će uskoro pred vama biti neke važne odluke. Malo ste postali hladni u odnosu sa partnerom, a njemu to smeta. Povećajte unos tečnosti i pazite na svoje navike.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Imate manje probleme na radnom mestu i nije vam lako da odlučite šta ćete dalje po tom pitanju da radite. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je daleko, moguće je da ćete ući u vezu na daljinu. Povedite računa o grlu.

RIBE

Na poslu nema većih promena i dan vam protiče generalno mirno. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, flert i sve ostalo na tu temu. Povedite računa o ishrani.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)