HOROSKOP ZA 29. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

osetljivi, Rak usporen, Devica namrgođena, Škorpija opuštena, Vaga zadovoljna

OVAN

Neophodno je da se više posvetite svojim obavezama ako želite da rešite poslovne probleme. Maštate o osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete sa njom imati dobra dešavanja uskoro. Nesanica vas muči.

BIK

Možete da se nadate da ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna da biste važne poslove uspeli da privedete kraju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako dobar dan za flert i nova poznanstva! Povećajte unos vitamina.

 

BLIZANCI

Nemojte da očekujete previše danas jer vam dosta toga ide usporeno. Biće potrebno više vremena nego što mislite. Moguće je da vam je potreban neki vid pauze u trenutnoj vezi. Kičma vam je osetljiva.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Putovanje u inostranstvo koje je pred vama će da se pokaže kao bolje nego što očekujete. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i možete da očekujete da će se takvo stanje održati na duže staze. Izbegavajte alkohol i poroke.

LAV

Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije kroz neki vid kredita ili pozajmice. Moguće je da će vam se ukazati prilika za početak veze sa osobom koju ste već neko vreme želeli samo za sebe. Puni ste snage i energije.

 

DEVICA

Ukoliko očekujete veoma važne poslovne odluke, možete da se nadate da će tokom današnjeg dana one biti pozitivne po vas. Povoljan je dan ako planirate ozvaničenje veze. Nizak pritisak i malaksalost vas prate.

 

VAGA

Imate mnogo posla i teško vam je da sve dovedete u red. Koncentracija vam nije baš najbolja. Volite svog partnera iako mu i zamerate dosta toga. Malo je reći da je vaša veza komplikovana. Dobro se osećate i nemate probleme.

ŠKORPIJA

Nećete imati mnogo posla pa će vam današnji dan teći prilično opušteno. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će vas jako privući. Moguće je da će vam trebati vremena da se zbližite. Potrebno vam je opuštanje.

 

STRELAC

Postoje neke stvari na koje trenutno nisu povoljne po vas. Budite strpljivi ako bi vam se problemi razrešili. Očekuje vas uzbudljiv dan u kojem ćete imati razna poznanstva i više prilika za flert. Odmarajte što više.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Zadovoljni ste situacijom na poslovno- finansijskom polju i može da se kaže da vam sve ide po planu. Pored voljene osobe se osećate dobro. Ona vam daje sve ono što ste oduvek želeli u ljubavi. Problemi sa zubima.

VODOLIJA

Potrebno je da imate više strpljenja jer neki poslovni problemi koji vas sada muče ne mogu biti rešeni preko noći. Deluje vam da nećete uspeti da rešite probleme sa voljenom osobom koje imate. Nemojte da se zamarate previše.

RIBE

Možete da dobijete priliku da pokažete svoje poslovne sposobnosti a očekuje vas i veće poverenje od strane nadređenih. Povoljan je dan za novo putovanje ili planiranje romantičnog vikenda. Povećajte unos svežeg voća.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)