HOROSKOP ZA 29. avgust 2018. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 29.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Niste sami u poslu kojim ste se susreli odavno. Možda vam je trenutno potrebno veće osveženje na koje niste obraćali pažnju.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 25. avgust 2018. Ovan neraspoložen, Bik sarađuje sa Lavom, Blizanac u zavadi sa partnerom, Rak da izbegava velika ulaganja

Ljubav

Partner vas posmatra već neko vreme i ne dopušta da odete od njega. Oseća se i doza ljubomore, pazite šta pričate.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BIK

Posao

Isuviše ste se otvoreno postavili prema svojim saradnicima i ne morate da se i dalje tako ponašate. Ostanite u razgovoru sa dozom tajnosti.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, ne očekujte toliko harmoničan dan. Po nekim pitanjima se ne slažete u većoj meri.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 18. avgust 2018. Ovan ima problema sa komunikacijom, Bik da se potrudi u ljubavi, Blizanac da izbegava konflikt sa bliskom osobom

Zdravlje

Proverite rad hormona štitne žlezde.

 

BLIZANCI

Posao

Uspeli ste mnogo toga da rešite pa su još ostale sitnice na vašem polju posla. Ukolio ste mislili da vam je podrška okrenula leđa od strane saradnika, malo ste se prešli.

Ljubav.

Emocije koje imate prema osobi koju odavno volite mogu da se pokaže u pravom svetlu upravo danas. Neko će to umeti da ceni.

Zdravlje

Osećate se odlično.

 

RAK

Posao

Vi ste od onih koji neće odustati od svog cilja ali i od onih koji će nešto dovesti do samog kraja dosta kvalitetnije nego obično.

Ljubav

Puni ste ljubavi i Venera vam može dovesti novog partnera. U suštini ovo može da bude jedan solidan dan za vaše emocije.

Zdravlje

Osećate veliki pritisak.

LAV

Posao

Ono što možete da dobijete na polju finansija jeste samo malo više vremena da dovršite započete radove. Nije sve tako loše kada se uzme u obzir i vaša upornost.

Ljubav

Ne možete partneru da oprostite određeno nipodaštavanje od ranije. Slike vam se vraćaju iz prošlosti i ne mogu da vam pruže ugodnost.

Zdravlje

Prevazilazite lošije raspoloženje.

 

DEVICA

Posao

Niste u mogućnosti da birate nove poslovne šanse, trenutno. Morate da budete dovoljno fokusirani na promenu koju priželjkujete.

Ljubav.

Niste trenutno u mogućnosti nešto više da postignete na polju ljubavi ali vredi da malo sačekate nešto konkretnije aspekte.

Zdravlje

Bavite se sportom.

 

VAGA

Posao

Isuviše se dajete na poslu i smatrate da vas neko iskorišćava. Bićete danas spremni na malo veću promenu nego obično.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko vam je partner tek tako okrenuo leđa. Oseća se doza skepticizma kod vas kada je veza sa jednim Jarcem u pitanju.

Zdravlje

Pijte dovoljno vitamina.

ŠKORPIJA

Posao

Volite da trgujete pa makar i za manji novac. Prisustvo Saturna u vašem polju novca govori o velikom radu i trudu. Budite dovoljno otvoreni da mnogo više energije ulažete nego obično.

Ljubav

U suštini ste neko ko ume sa emocijama kada pored sebe ima pravu osobu. Budite spremni na ono što vam se trenutno nudi kada je osoba u znaku Bika prisutna u vašoj blizini.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

STRELAC

Posao

Pokazujete veće interesovanje za putovanja i nećete se dvoumiti kada je u pitanju poslovni put na koji krećete. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na svoje obaveze.

Ljubav.

Ukoliko se budete otvoreno postavili prema jednoj Škorpiji bićete na odličnom putu da se zabavite i pokažete da umete da volite.

Zdravlje

Solidno, danas.

 

JARAC

Posao

Isuviše ste umorni da bi pokazivali entuzijazam. Nije sve u novcu, I to ste odavno shvatili. Želite mnogo bolji ambijent za sebe ovaj put.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte jedna Riba je blizu vas. Obratite pažnju na ovu osobu.

Zdravlje

Problemi sa zubima.

VODOLIJA

Posao

Ako ste od onih koji rade u sektoru koji zahteva dosta odricanja ne očajavajte ukoliko se nešto iskomplikuje, morate da budete glavni i odgovorni zaono što vam se nudi.

Ljubav

Imate stav da treba da računate na večernji izlazak i da se opustite uz prijatno društvo. Pratite put svog srca i reći će vam dovoljno toga šta treba da radite.

Zdravlje

Osećate se dobro.

 

RIBE

Posao

Nije sve u radu za strance neki deo može biti isključivo vaša zasluga. Imate na umu da proširite svoje vidike i da se osećate malo bolje u radnoj sredini.

Ljubav.

Isuviše ste zahtevni jednoj Devici. Pokušajte da smanjite tenziju, koju osećate već neko vreme.

Zdravlje

Meditirajte, povremeno.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: Luftika)