HOROSKOP ZA 28. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

dijeta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik ima viška energije, Rak je vredan, Vagu očekuje prilika za bolju zaradu, Vodolija je zaljubljena

OVAN

Dolazite do novih kontakata veoma značajnih za proširenje vašeg posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Nakon iskrenog razgovora sa partnerom ćete uvideti da je njemu stalo do vas. Mogući su problemi sa plućima.

BIK

Moguće je da ste preterano posvećeni nekim sitnim obavezama i problemima, da ste zanemarili one krupnije. Možete da očekujete prijatnu atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Imate višak energije, prijaće vam trening.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete novu priliku za posao ili za promenu radnog mesta, za prelazak na mesto koje bi vam više odgovaralo. Možete da očekujete priliku da bolje upoznate osobu koja vam se dopada. Odlično zdravlje.

lav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Radite posvećeno, vredni ste i važno vam je da budete dobri u svom poslu. Imate velike ambicije i planove za budućnost. Možete da očekujete priliku da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Potrebna vam je fizička aktivnost!

LAV

Preispitujete svoje planove i dolazite do utiska da ste negde usput napravili grešku. Vreme je da neke stvari menjate. Moguće je da ste imali turbulentan period na polju ljubavi i da vam sada prija samoća. Povedite računa o ishrani.

DEVICA

Možete imati neke nesporazume sa osobom sa kojom sarađujete svakodnevno. Potrudite se da ne dođe do većeg konflikta. Dopada vam se osoba koja je pokazala više kvaliteta koje cenite. Poradite na tome da ojačate imunitet.

 

VAGA

Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, očekuje vas poboljšanje, kao i prilika za bolju zaradu. Ostvarićete dobru komunikaciju osobom do koje vam je stalo. Potrudite se da joj pokažete osećanja. Povedite računa o grudnom košu.

rak

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju. Nije vam povoljan dan za promene i važna dešavanja. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali i da se malo plašite obaveze. Povedite računa o stomaku i crevima.

 

STRELAC

Još malo ćete biti u težem periodu, pa zatim kasnije dolazi faza poslovnog oporavka. Pokažite da umete da budete jaki. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra, oboje ste skloni inatu i nastupa tenzija. Prolazan kašalj vas muči.

JARAC

Ostvarićete značajno poboljšanje zarade koje će vam podići moral i motivaciju. Očekuje vas dobar dan. Želite da ostvarite stabilan odnos sa voljenom osobom ali za tu igru je potrebno dvoje. Prijaju vam sveže namirnice.

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan generalno, na poslovnom polju ćete obaviti sve ono što imate u planu. Zaljubljeni ste i lepo vam je kada ste pored osobe koju volite. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Posetite zubara.

 

RIBE

Očekuje vas momenat odluke, pa iako ste bili u nekoj vrsti dileme, sada ćete morati da prelomite. Ako budete danas pokrenuli novu ljubavnu vezu mogli bi u njoj da ostanete na duže staze u budućnosti. Zdravlje je sve bolje.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)