HOROSKOP ZA 28. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Lav ima dobro društvo, Bik pati od nesanice, Ovan pun energije, Strelac ima stabilne finansije

OVAN

Vama je ovaj dan veoma povoljan i možete da očekujete pozitivno razrešenje poslovne situacije. Dolazite do zanimljivog poznanstva koje bi veoma uskoro moglo da vas odvede do nove ljubavne veze. Puni ste energije!

BIK

Do kraja dana ćete imati neka iznenađenja na poslovnom polju. Moguće je da dosta toga neće ići kao što očekujete. Vraća vam se ljubav iz prošlosti iako možda za tako nešto niste sasvim spremni. Moguća je nesanica.

 

BLIZANCI

Potrudite se da ispravite greške koje ste na poslovnom planu pravili ako želite da se zadržite na istom radnom mestu. Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako su okolnosti teške. Mogući problemi sa nogama.

 

RAK

Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi da sa vama ostvari vezu. Povedite računa o unosu šećera.

planete

LAV

Razočarani ste i nije vam lako da se okrenete poslu na pravi način. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom. Imate utisak da je ona samo raspoložena za kuknjavu. Moguć je hroničan umor.

 

DEVICA

Nemojte da rizikujete bilo šta na poslu danas jer biste mogli da doživite neki gubitak ili štetu. Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da osećate da ste zapostavljeni. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

VAGA

Nije povoljan dan za prodaju, kupovinu ili bilo kakvu trgovinu, transakcije. Izbegavajte sada veće i važnije poteze na ovom polju. Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati dosta stresa oko posla ali i da ćete malo toga uspeti da rešite istog dana. Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problem sa disajnim putevima.

 

STRELAC

Finansije vam nisu stabilne i imate potrebu da po tom pitanju nešto ozbiljno menjate. Niste sigurni u svoja osećanja. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa voljenom osobom. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

JARAC

Nećete uspeti da ostvarite svoje ideje danas jer još uvek nemate adekvatnu podršku za tako nešto. Delujete nezainteresovano i partner vam prebacuje da mu niste dovoljno posvećeni. Moguća je glavobolja i umor.

Ilustracija

VODOLIJA

Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslovnom planu i imate utisak da se možda neke stvari sada kriju od vas. Čini vam se da je partner sve hladniji i nije vam lako da otkrijete zašto se on tako ponaša. Podložni ste depresiji.

RIBE

Moguće je da nemate dobar odnos sa kolegama, a tokom današnjeg dana ćete pogotovo biti skloni nekim svađama. Čeznete za novim poznanstvima, ali niste spremni da se sasvim oslobodite. Problemi sa cirkulacijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)