HOROSKOP ZA 27. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav mora da se druži sa ljudima, Škorpija ima mnogo posla, Ovan oseća umor, Devica se oseća dobro u svojoj koži

OVAN

Danas nemojte da donosite nove odluke da ne biste pravili nove greške. Budite strpljivi na poslu. Važno vam je da se definiše odnos sa partnerom. Spremni ste za brak i nešto ozbiljno. Moguća je pospanost i umor.

BIK

Pred vama je faza koja će biti jako povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata. Možete da se nadate novom flertu sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite osećanja. Danas vam je intuicija posebno naglašena.

 

BLIZANCI

Očekuje vas pomoć koju treba da prihvatite. Uspećete da ostvarite nesšto bolju situaciju na poslu. Zadovoljni ste situacijom na ovom polju i dobijate sve ono što vam je potrebno od vašeg partnera. Osećate se dobro.

 

RAK

Vaša posvećenost će se isplatiti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni dešavanjima. Javno pokazujete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo i očekujete da vam ona uzvrati na isti način. Prijala bi vam masaža.

horoskop

pixabay

LAV

Sudska pitanja danas možete prilično lako da rešite, horoskop vam je naklonjen za bilo koji vid formalnosti. Pred vama je period u kojem ćete lako sklapati nova poznanstva. Izlazite, družite se sa ljudima! Prijaće vam fizička aktivnost.

 

DEVICA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se lako otvaraju. Spremni ste da se upustite u vezu sa osobom prema kojoj imate jaka osećanja. Osećate se jako dobro u svojoj koži.

VAGA

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima koja vam se spremaju danas. Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi i pokazati vam da joj je iskreno stalo do vas. Vaša veza postaje čvršća. Povećajte unos tečnosti.

ŠKORPIJA

Imate mnogo poslovnih obaveza i malo vremena pred sobom ali nekako ipak možete uspeti u svemu. Nemate veće brige jer verujete vašem partneru i dobro se osećate kada ste zajedno. Moguć je pad imuniteta.

STRELAC

Očekuje vas povoljan dan na poslu. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige i stresove. Nova ljubavna priča vam uskoro dolazi. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Odlično se osećate i puni ste energije.

 

JARAC

Uspešno ćete rešiti sve zadatke koje ste imali na ovom polju. Nadređeni imaju puno poverenja u vas. Osećate se dobro kada ste sa partnerom. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Manji problemi sa bešikom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete imati neke probleme ako budete nastavili da izbegavate poslovne obaveze. Voljena osoba polako gubi poverenje u vas jer niste ispunili obećanja iz prethodnog perioda. Imate probleme sa probavom.

RIBE

Pred vama je period u kojem ćete imati veće promene, brojna putovanja i mnogo poslovnih prilika. Iako postoje neke nesuglasice između vas i partnera, spremni ste da se potrudite kako bi ta veza opstala. Zdravlje je uglavnom dobro.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)