HOROSKOP ZA 27. maj 2019. (ASTRO)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizance očekuje veliki uspeh, Lav mora više da se aktivira, Vaga gubi strpljenje

OVAN

Očekuje vas veoma pozitivan dan za polje posla pa možete da se nadate da ćete generalno uspeti da ostvarite svoje planove. Možete da uživate u novom poznanstvu sa osobom koja vas jako privlači. Redovnije jedite.

BIK

Očekuje vas faza koja donosi manje stresove na polju posla, pa poradite na svom strpljenju. Važno vam je da zadržite bliskost sa voljenom osobom kako bi vaš odnos mogao da opstane na duže staze. Pijte više tečnosti.

BLIZANCI

Pred vama je generalno pozitivan dan, ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju posla danas. Očekuje vas pokretanje kontakta sa osobom do koje vam je i dalje stalo, a povezani ste na neki način. Čuvajte se infekcija i prehlada.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Neophodno je da prihvatite da dolazi vreme promena na polju posla i da vam je to na neki način bilo neophodno. Moguće je da planirate brak sa partnerom sa kojom ste u vezi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV

Pred vama je šansa da pređete na neko bolje radno mesto. Bićete zadovoljni kada ostvarite unapređenje. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i želite da joj pokažete da je ona vama prioritet. Potrebno vam je više aktivnosti.

DEVICA

Daćete sve od sebe kako bi uspeli da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali na polju posla i karijere. Potrebno je da budete malo otvoreniji prema partneru ako želite da se odnos sa njim poboljša. Hronične tegobe.

VAGA

Poradite na strpljenju kao i na svom pristupu u odnosu sa poslovnim okruženjem. Danas su vam mogući neki konflikti. Prema voljenoj osobi pokazujete dozu inata koja nju polako ali sigurno odaljava od vas. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam protiče mirno bez većih poslovnih promena. Možete da očekujete stabilno stanje na ovom polju. Moguće je da vam se ukazuje prilika za novu ljubav. Krvni pritisak bi mogao da varira.

STRELAC

Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da vam nije lako da nađete rešenje. Nadate se pomirenju sa osobom koju volite. Veoma vam je važno da i ona prema vama pokaže osećanja. Predeo grudnog koša je osetljiv.

horoskop

pixabay

JARAC

Pred vama je dan u kom će biti važno da otvoreno pokažete da se zalažete za svoje ideale. Moguće je da maštate o osobi sa kojom ste odavno završili ljubavnu vezu. Pred vama je prilično težak period. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Vaša upornost je kvalitet koji retki poseduju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Imate veliku želju da osvojite osobu do koje vam je stalo i daćete sve od sebe kako bi uspeli. Potreban vam je odmor.

RIBE

Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa nadređenima. Potrudite se da ne budete preterano tvrdoglavi. Konstantna napetost u vašem ljubavnom odnosu može da dovede do prekida veze. Nervni sistem vam je osetljiv.

       

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir)