HOROSKOP za 27. avgust 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: pixabay

Ovan uporan, Biku nova ljubav, između Blizanca i Škorpije pršte varnice, Rak nervozan, Lav bez dlake na jeziku, Devica nestrpljiva, Vagi sledi ostvarenje sna, Strelac nezadovoljan, Jarac rešava probleme, Vodolija konačno oprašta, a Ribe izrazito emotivne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 27.8. 2018. godine.

Ovan

Posao

Pokušavate da dođete do bolje poslovne partije i nemate nameru da se okrenete za detaljima od ranije. Trenutno gurate sasvim novi film.

Ljubav

Venera vam poručuje da se zaljubite. U dobrom ste raspoloženju, pa se nešto u tom duhu može i očekivati.

Zdravlje

Pojačajte unos vitamina

BIK

Posao

Nije sve u poslu koji radite. Potreban vam je veći odmor jer se oseća veliki psihički pritisak. Kolege sugerišu mali predah.

Ljubav

Bacili ste pogled na jednu Devicu. Smatrate da je došlo vaših pet minuta na polju emocija, možete se doslovno zaljubiti.

Zdravlje

Solidan dan za fizičku aktivnost.

KORISTI JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Ova namirnica IMA VIŠE GVOŽĐA OD SPANAĆA, evo i koja ČUDA ČINI!

BLIZANCI

Posao

Niste u mogućnosti da birate saradnike već ćete pokušati nešto sami da osmislite. Budite dovoljno koncentrisani na svoje poslovne aktivnosti. Isplatiće vam se.

Ljubav

Ono što budete osetili prema jednoj Škorpiji možete dugo da pamtite. Nije sve tako loše postavljeno.

Zdravlje

Pazite na pad imuniteta.

RAK

Posao

Imali ste dovoljno dugo vremena da razmislite čime bi se to bavili. Ovo naročito važi za predstavnike treće dekade. Odblokirajte pozitivnu energiju.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte već danas može neko da sa pojavi. Morate da shvatite da i vi morate nešto sami, po tom pitanju da uradite.

Zdravlje

Pojačana nervoza

LAV

Posao

Vaša dobra strana je u tome gde možete dobro da se postavite i kažete svoje mišljenje bez dake na jeziku. Shvatili ste da vam mnogo znači podrška okruženja i da ipak sami ne možete.

Ljubav

Nije vam jasan cilj osobe pored vas. Imali ste na umu da se mnogo toga dešava u vašu korist. Neko može da vam okrene leđa.

maska

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Zdravlje

Pojačana nervoza

DEVICA

Posao

Isuviše ste okrenuti budućnosti pa se ne očekuju i veće poslovne ponude koje vam se sugerišu u narednom periodu. Budite dovoljno koncentrisani na trenutni zadatak.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko se nešto posebno ovde i ne desi. Morate da budete dovoljno bliski sa osobom koja vam se udvara odavno, već.

Zdravlje

Budite strpljivi

VAGA

Posao

Ono o čemu ste odavno sanjali može u skorije vreme da vam se desi na polju posla. Niste trenutno u takvoj mogućnosti da se otvoreno postavite već ćete biti i na svoju štetu, ali isplatiće vam se upornost.

Ljubav

Iako je dovoljno dugo vremena prošlo vi se i dalje osećate prijatno u društvi osobe rođene u znaku Jarca. Oslobodite se stega koje vas prate.

Zdravlje

Solidno ovaj put

ŠKORPIJA

Posao

Oni koji budu imali stav da počnu sa trgovinom na berzi, ideja može da im se isplati. Prema aspektima morate da pratite trend rasta cena pa u tom segmentu i da postavite svoje indikatore poslovanja.

Ljubav

Isuviše ste zauzeti i rasejani za partnera i njegove prohteve. Morate da budete otvoreni u komunikaciji koja vam se otvara na prema jačoj vezi.

Zdravlje

Meditirajte, povremeno.

NEDELjNI HOROSKOP za period od 26. avgusta do 2. septembra 2018. godine (ASTRO)

STRELAC

Posao

Suština vašeg posla nije u novčanom prilivu, već da budete zadovoljni onim što trenutno imate jer ste u fazi kada učite lekcije saturna.

Ljubav

Ne morate da lekate partnera koji je otišao daleko. Budite srećni sa nekim biliže vama.

Zdravlje

Bolovi u listovima.

JARAC

Posao

Polje karijere se aktivira dosta stidljivo i na to ne možete da računate još uvek kao uzlaznu putanju vašeg uspeha.

Ljubav

Nemate nameru da se okrećete za detaljima vašeg partnera koji vam duže vreme ulazi u fokus bez veće najave. Nadajte se odličnim rezultatima vašeg emotivnog truda.

Zdravlje

Budite strpljivi.

VODOLIJA

Posao

Opraštate mnogo toga i nemate ego. Želite da podelite svoje poslovno iskustvo sa osobama koje vam znače.

Ljubav

Nije sve  u jednom susretu. Neke stvari morate da ponovite mnogo više pa da bi dobili odličnu emotivnu priliku da se pokažete i na ovom segmentu.

Zdravlje

Više trenirajte.

priroda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

S obzirom da ste neko ko može biti trgovac na sivom tržištu, ne očajavajte ukoliko uvidite mnogo bolje rezultate kod bahatih ljudi. Vaše vreme dolazi kroz veću dozu strpljivosti.

Ljubav

Isuviše ste samostalni da ne želite da budete prisutni u dogovoru sa emotivnim partnerom. Imate ovaj put i veće izgovore.

Zdravlje

Povedite računa o svojim emocijama.

(Dnevne.rs/Izvor: Luftika.rs)