HOROSKOP ZA 26. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lava čeka pozitivna promena, Jarac će imati sreće danas, povoljan dan za Škorpiju, Bik ima problem sa nesanicom

OVAN

Razmišljajte u napred pri donošenju odluka na ovom polju i važno vam je da neke projekte dobro organizujete. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite pozitivan emotivni odnos i dobru komunikaciju. Moguća je vrtoglavica.

BIK

Ne posvećujte se novim poslovima danas i nije vam lako da se naterate da obavite i one osnovne stvari. Potreban vam je odmor. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa simpatijom. Uskoro vas očekuje susret. Problemi sa nesanicom.

 

BLIZANCI

Poslovno stanje nije zadovoljavajuće i planirate određene promene. Možete da očekujete pozitivne preokrete u poslednji čas. Ne pokazujete interesovanje ka osobi koja vam se dopada. Hronični problemi vas muče.

horoskop

pixabay

RAK

Sve što danas uradite može da bude za vas veoma korisno. Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na posao. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i to vam smeta. Ukočeni ste i prijala bi vam masaža.

 

LAV

Uskoro ćete imati važna dešavanja, nove sastanke i priliku za pozitivne promene na ovom polju. Voljenoj osobi ste maksimalno posvećeni. Spremni ste da uložite svu svoju energiju u vaš odnos. Kičma vam je osetljiva.

DEVICA

Današnji dan je veoma povoljan za vas. Potrudite se da maksimalno iskoristite povoljan period za posao. Osoba koja vam se dopada je spremna da pokaže osećanja. Uskoro ulazite u vezu. Ne bi trebalo da bude problema.

 

VAGA

Pred vama je pozitivan dan u kojem nećete imati veće probleme i promene na poslovnom polju. Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav bi trebao da bude. Izbegavajte poroke i sve štetne materije.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Danas je povoljan dan da se bacite na traženje novog posla ako ste nezaposleni. Sreća će biti na vašoj strani. Očekuje vas početak veze u kojoj ćete uživati. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Dobro se osećate.

 

STRELAC

Pred vama je dan u kojem ćete imati dosta bitnih dešavanja, a moguće je da ćete nešto novo i naučiti na ovom polju. Doći će do zanimljivog poznanstva. U vama se budi želja da budete ponovo u vezi. Ne osećate se baš dobro.

JARAC

Danas ćete imati sreće i uspećete da obavite sve ono što imate u planu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Imate sreće kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete pozitivan period za vas. Preporučuje se bavljenje sportom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Ukoliko budete nastavili da ulažete maksimalan napor u svoj posao, uspećete da ostvarite poboljšanje koje želite. Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da ste željni novih dešavanja. Pad imuniteta.

 

RIBE

Iskoristite svoju šansu da se posvetite poslu koji raditei da rešite probleme koji su pred vama. Očekuje vas prilika da flertujete sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Bolovi u nogama.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)