HOROSKOP ZA 26. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan nestrpljiv, Bik puca od zdravlja, Lav flertuje, Vaga nezadovoljna, Vodolija ima priliku za novi posao, Ribe nesigurne

OVAN

Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa saradnicima jer može biti nekih trzavica i problema. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako bi odnos sa voljenom osobom mogao da napreduje. Povedite računa o ishrani.

BIK

Potrebno je da poradite na samopouzdanju i na tome kako sebe predstavljate u vašem poslovnom okruženju. Planirate da uđete u vezu sa osobom koja vam se dopada. Na neki način ste se uverili u njena osećanja. Sasvim dobro zdravlje.

 

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete i da nađete pravi način da rešite sve nagomilane poslovne probleme. Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom ako želite da se izbegne razdvajanje. Variranje krvnog pritiska.

 

RAK

Učinićete sve što možete kako biste na polju posla uspeli da ostvarite napredovanje. Opustite se pored vašeg partnera koji vam pruža iskrene emocije i podršku na svakom životnom koraku. Prolazan umor je moguć.

Nikola (25) je dao drugu Luki bubreg i deo jetre. Lekar je rekao: Jedan od 10 umre, da li ste spremni?

LAV

Potrudite se da sve nesporazume rešite na licu mesta. Nemojte da odugovlačite sa nekim poslovnim odlukama. Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, ona će želeti više. Mogući su problemi sa sinusima.

 

DEVICA

Nećete doći do ostvarenja svih planova tokom današnjeg dana. Moguće je da postoje neke kočnice na koje ne možete da utičete. Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije baš najbolja. Povoljan je period za odmor.

 

VAGA

Moguće su brojne komplikacije na poslovnom polju danas. Nećete lako naći rešenja za sve probleme. Moguće je da ste nezadovoljni i da sve više želite razvod braka ili prekid neke emotivne veze. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi visoke ciljeve i spremni ste da se trudite i da naporno radite kako biste ih ostvarili. Teško vam je da svoje emocije pokažete jer imate utisak da vas partner ne razume na pravi način. Moguća je nesanica.

 

STRELAC

Oslanjate se na saradnike koji nisu u istoj meri posvećeni poslu, pa može da bude nekih problema danas. Možete da se nadate veoma mirnom danu ako st eu braku. Lepo se slažete sa voljenom osobom. Povećajte unos kalcijuma.

 

JARAC

Iskreno porazgovarajte sa vašim pretpostavljenima o očekivanjima i promenama koje želite da ostvarite. Moguće je da je nastupila faza u kojoj osećate sve veću potrebu da se udaljite od voljene osobe. Prijala bi vam dijeta.

vodolija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poslovnu promenu i prelazak na novo radno mesto. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ne želi prolaznu, već ozbiljnu vezu sa vama. Povedite računa o holesterolu.

RIBE

Očekuju vas manji problemi koji dolaze iznenada. Moguće je da ćete danas biti pod stresom. Nesigurni ste u svoja osećanja i potrebno vam je neko vreme da sami otkrijete šta vam je potrebno. Moguće su infekcije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)