HOROSKOP ZA 26. avgust 2018 (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovaj Mesec je bez veće napetosti. Mnoge osobe mogu biti nadahnute za dostizanje genijalnih ciljeva. Aspekt sa Saturnom donosi mir, konkretne planove i ciljeve, realno sagledavanje situacija, piše astrolog Željka Knežević.

OVAN

Vi se prepuštate mašti, dosta ste osetljivi pa ako se pojave problemi to je sve zbog vaše preosetljivosti. Nije poželjno šišati se, odlaziti kod bolesnih osoba, ni kretati s dijetom. Pojedini Ovnovi se mogu baviti finansijama, prodajom, kupovinom, osiguranjem i pozajmicama. Budite pažljivi pri trošenju novca i pozajmicama.

BIK

Puno pričate i možete biti nametljivi dok pojačane emocije mogu kod vas izazvati nervozu. Prva dekada Bika ima istaknut neki novi životni put pa bi mogli da okrenu drugi list u životu. Neke priče se mogu ponavljati od pomračenja Sunca koje je bilo 11.08. Čuvajte se konflikata s prijateljima ili poznanicima. Sada se preporučuje da radite vizualizaciju za ispunjenje želja.

BLIZANCI

Sada nije vreme da se prepirete s autoritetima, ni s jednim roditeljem. Postoji mogućnost da neke osobe pokušaju da vas poslovno ili na neki drugi način iskoriste. Bitno je da ostanete u miru, ako vam je potrebna pomoć – potražite je. Sada i Mars kreće direktno 27.8. pa će biti dosta srećnih okolnosti, a kako je u Jarcu, biće i energije za sve što ste naumili.

RAK

Vi ste dosta nezadovoljni zbog povratka s odmora ili uopšte niste otputovali. Sada je vrlo povoljno vreme za duhovno, izgovarate mantre, molitve i učite od nekog ko je duhovan. Pazite se nekih stranaca ili budite pažljivi u inostranstvu.

LAV

Kod vas je vrlo naglašen novac u smislu donacija, podele ili prodaje neke imovine. Usled maštanja, sanjarenja i psihičkih sposobnosti, možete biti svesni nekih stvari što drugi ne vide. Pojedini Lavovi mogu biti dosta anksiozni i nemirni pa se preporučuje sve što vas dovodi u mir – meditacija, joga ili neka prirodna sredstva.

KORISTI JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Ova namirnica IMA VIŠE GVOŽĐA OD SPANAĆA, evo i koja ČUDA ČINI!

DEVICA

Vama pada pun Mesec u polje partnerstva, kako u ljubavi, tako i poslovnih partnera pa tu treba obratiti pažnju da se ne dogode neke lošije stvari. Ovaj pun Mesec vam daje osetljivost, stidljivost, ljubaznost, dok nežno srce može osetiti druge ljude i kako im je u duši. Izbegavajte konflikte s partnerom.

VAGA

Vama nije najsjajniji period i mogli bi neki problemi da isplivaju na površinu. Kada čujete neko ogovaranje, ipak treba da se oduprete i napravite kompromis, ma koliko vam teško bilo. Već od 27.08. Mars kreće direktno i vama može biti mnogo bolje. Svakako vam je potreban predah u poslu i da se odmorite, opustite. Ne zamerajte bliskim osobama.

ŠKORPIJA

Vi imate divne prilike i lepo se osEćate, svi žele da vam budu prijatelji i da se s vama druže dok pojedine Škorpije mogu da sklope lepo prijateljstvo i sa svojim poslodavcem.

Naglašene su vaše psihičke sposobnosti i zapažanja što drugi nisu u stanju da vide. Izbegavajte aroganciju.

Kod pojedinih Škorpija mogu se događati neki napeti aspekti u porodici, kući i nerazumevanje jednog roditelja. Potrebno je da budete mirni.

STRELAC

Maštovitost, sanjarenje, osetljivost, spremnost da svima pomognete – sve to će doneti ovaj pun Mesec u Ribama. Javljaju vam se intuitivne i psihičke sposobnost dok vam osećaj Jupitera ove jeseni može doneti ogromnu sreću. Mislite pozitivno, izbegavajte putovanje i pazite šta i sa kim pričate. Opuštajte se i odmarajte.

JARAC

Kod vas se pun Mesec odvija u drugoj kući što obuhvata i osmu kuću pa se radi o finansijama, vašim i vašeg partnera. Vrlo je povoljno da sada radite vizualizacije za privlačenje novca. Vi prihvatate i savladavate sve što vam se nađe na putu. Pojedini Jarčevi mogu razmišljati o nekim novim projektima, putovanjima – pa slobodno krenite napred.

NEZAPOSLENI VOJVOĐANIN VRAĆAO SE IZ NEMAČKE: Carinik je otvorio gepek i otkrio nešto do sada neviđeno na ovim prostorima (FOTO)

VODOLIJA

Više emocija nego što obično izražavate pa pazite da ne dođe do nekog neslaganja i nervoze. Vraćaju se neke stvari ili ljudi, projekti iz perioda od 11.08. pa ste imali dovoljno vremena da razmislite i sada možete da realizujete. Vi možete imati lepe šanse za napredak kada stavite emociju pod kontrolu.

RIBE

Pun Mesec se odvija u vašem znaku i svakako ga vi najviše osećate i emocije su jako izražene. Neke okolnosti vas primoravaju da vidite i da ne zanemarujete nešto samo zato što to ne volite.

Sada treba reagovati i širom otvoriti oči. Idealno je da slušate muziku, opraštate, budete nežni, blagi i da nežno pričate. Opuštajte se, više spavajte i izgovarajte mantre, radite vizualizacije.

(Dnevne.rs /Izvor:  Željka Knežević, besnopile.rs)