HOROSKOP za 25. jun 2018. (ASTRO)

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan poslovan, Bik privatnik, Blizanci i Škorpija u ljubavi, kraj patnje za Raka, manjak emocija za Lava, Vaga uči na greškama, Strelac prevazilazi strah, Jarac simpatiše Devicu, Vodolija napreduje, Ribe bez straha. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. juni 2018. godine.

OVAN

Posao

Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavređuju vašu pažnju

Zdravlje

Moguća glavobolja.

BIK

Posao

Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu, neopaženo.

Ljubav

Nemate nameru da menjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vreme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

SAZNAJTE KAKO ĆE VAM SE ŽIVOT PROMENITI DO KRAJA 2018.: Lav će se rešiti zastarelih pogleda na život, Devica će riskirati više nego inače, a Strelac će… (ASTROLOGIJA)

BLIZANCI

Posao

Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspeh na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena.

Ljubav

Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake.

Zdravlje

Slabo vam je grlo

RAK

Posao

Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu.

Ljubav

U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog.

Zdravlje

Povremena vrtoglavica.

LAV

Posao

Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se oseća ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način.

Zdravlje

Povoljan dan se očekuje za vas

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. svoje konsultacije malo više.

Ljubav

Volite da se pokazujete u boljem svetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje

Rad srčanog mišića može da vam bude malo problematičan u popodnevnim satima

VAGA

Posao

Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Ljubav

Pokušaćete da učite na greškama još neko vreme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život. Imate pravo na novu šansu na emotivnom segmentu.

Zdravlje

Nemate tegobe, danas

ŠKORPIJA

Posao

Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad.

Ljubav

Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smeli da se izolujete i partnera prepustite drugoj osobi.

Zdravlje

Imate određenu dozu straha

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 24. juna do 1. jula 2018 (ASTROLOGIJA)

STRELAC

Posao

Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Imaćete tako više uspeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse.

Ljubav

Prevazilazite veći strah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu, koja je u najavi. Ovo, naročito važi za mlađe predsatvnike vašeg znaka.

Zdravlje

Pijte dovoljno vitamina

JARAC

Posao

Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put.

Ljubav

Emocije koje gajite prema jednoj Devici tokom naredne sedmice mogu da padnu u vodu.

Zdravlje

Proveravajte krvni pritisak.

VODOLIJA

Posao

Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u severnije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promenu.

Ljubav

Pokušali ste i nije uspelo ono o čemu ste razmišlali kao o promeni, koju ste možda imali da predložite partneru. Ovaj put budite taktičniji u svojim namerama.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva.

Ljubav

Ukoliko vam neko priđe bićete prijatno iznenađeni. Oslobodite se straha koji imate zbog lošeg iskustva od ranije kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Proverite očni vid

(Dnevne.rs/Izvor: Luftika.rs)