HOROSKOP ZA 25. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vaga vrca od energije, Lav pred razboljevanjem, Škorpiju očekuju lepi momenti

OVAN

Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera da razrešite neke važne stvari. Opušteni ste i voljenoj osobi stavljate do znanja da vaša namera nije loša. Zdravlje je sasvim dobro.

BIK

Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i spremni ste da na osnovu onoga što ste naučili donesete ispravne odluke. Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i strast. Izbegavajte unos alkohola.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete uspeti da dođete do bolje zarade i da će vam se stanje na poslovnom polju generalno poboljšati. Sada niste spremni za početak neke ozbiljnije veze. Bez problema sa zdravljem kod vas danas.

 

RAK

Moguće je da ste skloni preuveličavanju situacija u kojima se nalazite. Povedite računa jer vam izigravanje žrtve ne može uvek doneti poene. Stanje u vašem braku je prilično nestabilno. Čuvajte se povreda.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Možete da očekujete da ćete zauzeti i da će vam današnji dan biti pun obaveza. Pred vama je dan u kojem vam polje emocija neće biti prioritet. Više ćete se posvetiti nekim drugim stvarima koje su vam važne. Moguć je pad imuniteta.

 

DEVICA

Imaćete priliku da se odmorite i da nađete dovoljno vremena kako biste se malo izdvojili iz poslovnog okruženja. Pred vama je zanimljiv period kada je u pitanju ljubavno polje. Imate puno pozitivne energije!

 

VAGA

Odlično ste raspoloženi i imate puno motivacije pa vam nije teško da se svom poslu posvetite na pravi način danas. Želite da sačuvate brak iako ste imali neke probleme sa voljenom osobom. Pazite na probavu.

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan za putovanja pa bolje izbegavajte sada bilo kakve promene po tom pitanju. Možete veoma lako doći do početka nove veze tokom današnjeg dana. Očekuju vas jako lepi trenuci. Grlo vam je podložno upalama.

 

STRELAC

Pred vama je dan u kojem ćete moći da se malo odmorite od posla jer vas ne očekuje preterano veliki broj obaveza. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, lepo se slažete. Zdravlje je odlično.

 

JARAC

Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite neke manje probleme koji su vam se u prethodnom periodu pojavili na poslu. Zadovoljni ste onim što imate sa vašim partnerom. Prija vam umerena fizička aktivnost.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Skloni ste pravljenju novih grešaka. Potrudite se da poradite na koncentraciji. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se na neki način predstaviti u lažnom svetlu. Nemojte da verujete baš u sve. Moguća je glavobolja.

RIBE

Imate utisak da ćete neke stvari morati da završite sami. Tokom današnjeg dana nećete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Dopada vam se jedna osoba prema kojoj osećate istovremeno i simpatije i poštovanje. Pazite na svoja stopala.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)