HOROSKOP ZA 25. april 2019. (ASTROLOGIJA)

nebo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav ima problema sa nesanicom, Rak preuveličava probleme, Strelac hrabro grabi napred, Bik ima problema sa vidom

OVAN

Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mesto je premalo za vas. Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on misli da treba. Manji problemi sa vidom.

BIK

Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate. Prosto vam je sve svejedno. Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti. Sinusi su vam osetljivi danas.

 

BLIZANCI

Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu. Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osećate se sve više usamljeno pored svog partnera. Proverite štitnu žlezdu.

horoskop

pixabay

RAK

Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas sprečiti da ostvarite svoje ciljeve. Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnih problema. Preporučuje vam se više sna.

 

LAV

Čekate neke važne vesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danas doći do odlaganja po tom pitanju. Iako sami niste pokrenuli nova ljubavna dešavanja ona vam ipak dolaze. Manji problemi sa nesanicom.

DEVICA

Ostvarili ste veliki uspeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilo vredno. Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja. Problemi zbog napetosti.

VAGA

Svesni ste da je situacija teška i da svaki uspeh zahteva mnogo rada. Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase. Trudite se da on to ne primeti. Nemate veće probleme.

hororskop

pixabay

ŠKORPIJA

Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da prilagodite poslovno okruženje sebi nego da se vi uklapate u njega. Moguće je da imate veliku emotivnu dilemu između dve osobe. Problemi sa cirkulacijom.

 

STRELAC

Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspeh u prošlosti i sad idete samo napred. Čekaju vas neke lepe vesti. Vi i vaš partner imate prividno dobar odnos ali u suštini imate probleme. Nema nikakvih problema!

JARAC

Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznamstava i saradnji. Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osećate i malo ugušeno time koliko god da vam laska. Problemi sa hormonima.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspeh koje možda ne vidite potpuno. Ako naučite da ne potcenjujete sebe, uspećete. Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Mogući su problemi sa glavoboljom.

POSAO IM JE VAŽNIJI OD LJUBAVI: 4 horoskopska znaka koja radije biraju karijeru (ASTROLOGIJA)

RIBE

Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinu stoji jako pozitivan period. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćale pažnju na vas će primetiti koliko ste privlačni. Dobro se osećate.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)