HOROSKOP za 24. jun 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan na meti ogovaranja, Bik raspoložen za flert, Blizanci imaju odličnu poslovnu podršku, Rak ima problema u komunikaciji, Lav odlično funkcioniše sa Vodolijom, Devica i Strelac u harmoničnom odnosu, Vaga ima motivacije, Škorpiji potrebna pomoć, Jarac predvodi, a Ribe imaju problema sa insomnijom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24.06.2018. godine.

OVAN

Posao

Morali ste mnogo toga da učvrstite u svojim ličnim savetima kako bi mogli da predočite svoje ideje, koje su se naknadno pojavile. Prepoznaje se vaš poslovni duh i odlični potezi koje ćete imati.

Ljubav

Uviđaćete partnerovu ljubomoru i to nije ono najgore što vas očekuje. Možete biti žrtva nečije priče i da se osećate mnogo loše usled ovih tračeva.

Zdravlje

Mogući stomačni problemi.

BIK

Posao

Možda uviđate da su vam na usluzi mnoge kolege, koje ste smatrali svojim neprijateljma. Pogrešili ste sa pravom da ćete da ispravite greške koje ste svesno uradili. Imaćete vremena da se sa prijateljima dogovorite oko nastalih problema.

Ljubav

Pokušavate da se domognete bolje emotivne pozicije, ali tokom narednog perioda još uvek  uviđate da je sve na nivou flerta.

Zdravlje

Moguća zubobolja.

ZNATE GA DOBRO: Velika legenda među srpskim glumcima je PRVI MUŽ voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Nije loša ideja da se posavetujete sa svojim mentorom oko daljeg poslovnog zalaganja. Imate odličnu podršku pa se ovde ne uviđa veći problem u radu za koji donosite zajedno plan.

Ljubav

Niste morali da se odričete svojih prava, kada je vaša intimna strana u pitanju. Partner je pomalo oguglao kada su u pitanju vaše nemarnosti u braku ili vezi.

Zdravlje

Budite aktivni u vodenim sportovima.

RAK

Posao

Ne morate da se nervirate ukoliko vam neko duguje poveću sumu novca a to naročito važi za osobe rođene u drugoj i trećoj dekadi vašeg znaka. Povedite računa o komunkaciji u narednom periodu.

Ljubav

Morate da se suočite sa činjenicom da su se stvari malo iskomplikovale i da će se nastaviti u takvom miljeu i tokom narednog perioda.

Zdravlje

Stomačni problemi. Izbegavajte konzerviranu hranu

LAV

Posao

Moraćete da se naviknete na odlične poslovne poteze tokom narednog perioda. Ne očajavajte ukoliko novac ne dobijete u celini. On svakako stiže kroz sitniju poslovnu saradnju sa jednom Vodolijom

Ljubav

Nećete zaboraviti intimne trenutke, koje ćete imati priliku da proživite. Ukoliko ste u vezi sa jednom Devicom možete se odlično provesti kada je večernji izlazak u pitanju.

Zdravlje

Smanjite porcije, naročito ugljenih hidrata

Foto: Devne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

Nemate šta da izgubite ukoliko se budete bavili i proširenjem posla koji trenutno obavljate. Kada je privatni posao u pitanju morate da obratite pažnju na redovne prihode, koji vam se plasiraju.

Ljubav

Osoba pored vas je neko ko ima autoritet i ne preza od novih izazova.  Jedan Strelac bi mogao biti odličan izbor.

Zdravlje

Ne pijete dovoljno vode.

VAGA

Posao

Donosićete dosta skromne odluke za početak, koje će vam kasnije postati dosta dobra rutina. Imate jak motiv da uspete u poslu kojim se trenutno bavite. Naglašeno polje karijere vas podstiče na nešto bolje rešenja.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, možete da očekujete tajnu ljubavnu vezu i da se dobro zabavite. Ne propustite priliku da se više družite.

Zdravlje

Problem sa mokraćnim kanalima.

ŠKORPIJA

Posao

Potreban vam je savet osobe koju dobro poznajete i koja je dugo u poslu kojim se vi bavite. Ne podvalačite crtu kada su vaše poslovne stvari u pitanju, jer možete imati dosta dobar plasman za ono što ste spremni da uradite

Ljubav

Po prirodi ste dovoljno konzervativni da nećete tek tako ulaziti u veze bez prethodno dobro odabranog partnera po vašim standardima.

Zdravlje

Stomačni virus.

VLADETA JEROTIĆ: Jedini način kako MUŠKARAC vidi ženu!

STRELAC

Posao

Morate da se uklapate u situacije koje vam se postavljaju kao primarne. Papirološke probleme možete da očekujete već odavno pa se savetuje da se pripremite na vreme kako bi uspeli da ih rešite na vreme.

Ljubav

Zahvalni ste partneru na velikoj podršci, koju očekujete i tokom narednog perioda. Ne zaboravite da su vam važni intimni trenuci sa partnerom i da se naviknete na veće izlive ljubavi.

Zdravlje

Povišen holesterol u krvi.

JARAC

Posao

Budite lider, koji će imati jak stav, koji je izgrađen na osnovu dosadašnjeg rada. Nemate nameru da se upuštate u neproverene poslovne aranžmane koje ste morali da svedete na minimum zbog lošije sezone.

Ljubav

Još uvek vas privlače slobodne osobe, koje su vam mnogo više u glavi nego obično. Ukoliko je to jedna Škorpija, u tom slučaju se uviđa dosta teška situacija, jer sa ovom osobom nema kompromisa.

Zdravlje

Naglašena vam je psiha

VODOLIJA

Posao

Vaša poslovna strana je pomalo loša ovog meseca. Imate šta da ponudite, ali se od vas očekuju sasvim novi trendovi. Pokušajte da ispratite trend koji vam se nudi kao dosta dobra startna pozicija.

Ljubav

Ne otežavajte stvari i dalje, jer ne uviđate da partneru pravite problem svojim ponašanjem svaki put, kada se povede priča opropuštenim stvarima koje su trebale da se urade na vreme.

Zdravlje

Povećana vam je doza stresa

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

Ne morate da se povinjete datim okolnostima, koliko se od vas očekuje mnogo bolja spremnost  za nove izazove. Budite u centru zbivanja pa se u tom kontekstu i pozovite na nešto bolju poslovnu šansu.

Ljubav

Oni koji su slobodni mogu se zaljubiti u starijeg partnera, čak šta više u svog profesora ili mentora. Sledi vam prijatno posle podne.

Zdravlje

Moguća nesanica

(Dnevne.rs/Izvor: Lovesensa.rs)