HOROSKOP ZA 24. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan zadovoljan, Blizanci pronalaze mir, Rak više da spava, Škorpija pati od glavobolje, Vodolija da pazi kako troši novac

OVAN

Zadovoljni ste okolnostima koje imate i niste spremni za bilo kakve promene. Potrudićete se da održite postojeće stanje. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Potrebno je da unosite više tečnosti.

BIK

Veoma ste odlučni na ovom polju i sigurni ste da možete da ostvarite sve ono što poželite. Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti dobar odnos i da vaša veza može da krene u dobrom pravcu. Prijala bi vam masaža.

 

BLIZANCI

U sebi imate mir koji vam je bio potreban da donesete ispravnu odluku vezanu za polje posla. Moguća je prolazna avantura. Za sada nemate pokazatelje za početak ozbiljne veze ili stabilnijeg odnosa. Veoma ste osetljivi danas.

planina

pixabay

RAK

Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smeru biste trebali da krenete na ovom polju ali znate da vam trebaju promene. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom ako ste u braku. Potrebno vam je više sna.

 

LAV

Možete da se nadate ostvarenju pozitivnih promena. Uložili ste mnogo energije i truda u svoj posao. Spontano dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do početka veze. Nervna napetost je naglašena kod vas.

DEVICA

Čekate da vam se otvore nove mogućnosti kako biste mogli da napredujete na ovom polju. Dopada vam se osoba sa kojom je komunikacija počela nekako nestabilno ili sa kojom imate različitosti. Problemi sa tahikardijom.

 

VAGA

Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da obavite. Sa voljenom osobom imate lepe trenutke u kojima uživate. Prija vam romantična i nežna atmosfera na ovom polju. Izbegavajte stres.

horoskop

pixabaz

ŠKORPIJA

Moguće je da vam je stabilnost na poslovnom polju skoro pa zagarantovana i srećni ste zbog toga. Imate utisak da vam voljena osoba na neki način samo unosi tenziju i da vam ni malo ne pomaže. Moguća je glavobolja.

 

STRELAC

Ukoliko sarađujete sa osobom koja vam se pritom i na emotivnom polju dopada, imaćete neke komplikacije na poslu. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom ako ste u braku. Mogući su problemi sa kičmom.

JARAC

Povratak saradnika iz prošlosti vam može doneti korisne prilike za nova poslovna dešavanja. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da bude baš za vas. Na prvi pogled osećate jaku privlačnost. Zdravlje vam je dobro.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Moguće je da vam očekivani novac ne dolazi na vreme i da vam mnogi planovi ne idu onako kako ste želeli. Voljena osoba nije otvorena prema vama i intuicija vam govori da se iza toga nešto krije. Pazite na slepo crevo.

 

RIBE

Potpisivanje novog poslovnog ugovora bi moglo da vam donese pozitivne promene. Iako je partner često tvrdoglav spremni ste da mu oprostite jer u sebi gajite iskrena osećanja prema njemu. Problemi sa aknama.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)