HOROSKOP ZA 24. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Škorpija dobija unapređenje, Vaga se odlično oseća, Devica drži sve konce u rukama, Ovan očekuje novac, a Bik ima probleme sa aknama

OVAN

Moguće je da vam očekivani novac nije došao onda kada ste se nadali i da vam to sasvim menja koncepciju.nVoljena osoba nije dovoljno otvorena prema vama i vi ste to primetili.: Pazite na debelo i slepo crevo.

BIK

Potpisivanje novog poslovnog ugovora bi za vas moglo da bude veoma važno. Spremni ste za nove poslovne odluke. Iako je partner često tvrdoglav vi ste ipak spremni da mu sve oprostite. Problemi sa aknama.

 

BLIZANCI

Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara. Spremni ste da napravite prvi korak ka promenama. Osećate se kao da više nemate istu dozu emocija i da ste počeli da se hladite. Posetite lekara.

 

RAK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti sasvim dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Pazite na srce.

hotoskop

pixabay

LAV

Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promeni iako to ne očekujete. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre i vi osećate da nešto nije uredu. Ne volite neiskrenost i to vam ne prija. Pazite šta jedete.

 

DEVICA

Pokazaćete da ste spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da možete da organizujete poslove bolje od vaših prethodnika. Voljena osoba će pokušati da izmanipuliše neke vaše reakcije. Problemi sa sinusima.

 

VAGA

Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete veće promene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa partnerom. Odlično se osećate.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete i da pređete na neku veću poziciju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je zaista stalo. Problemi sa očima i vidom su mogući.

 

STRELAC

Pred vama je šansa da se posvetite novim poslovima koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice koje vas na neki način opterećuju. Izbegavajte preteran napor.

 

JARAC

Poslovna dešavanja vas ne opterećuju tokom današnjeg dana. Sve ste doveli u red i imate priliku da se malo odmorite danas. Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Tada niste imali hrabrosti. Odlično se osećate.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti sami sebi zakomplikujete poslovnu situaciju. Problem u vašoj ljubavnoj vezi postoji i nećete ga rešiti ako ćutite. Potreban vam je odmor, što više sna.

RIBE

Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze koja bi mogla da bude ozbiljna. Problemi sa cirkulacijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)