HOROSKOP ZA 23. mart 2019 (ASTROLOGIJA)

pixabay

Škorpija ljubomorna, Vaga mora paziti da ne napravi štetu, Ovan mora da izbegava cigarete, Jarac okrenut svojim obavezama

OVAN

Samo osnovne obaveze ćete završiti sa lakoćom. Nije povoljan dan za bilo kakve ambicioznije potez. Komunikacija sa voljenom osobom postaje promenljiva a vas hvata nervoza pa pravite greške. Izbegavajte cigarete.

BIK

Nemojte da reagujete razdražljivo jer biste mogli da ostavite pogrešan utisak o sebi u poslovnom okruženju. Nije povoljan dan za ljubav, niti za početak nove veze. Izdvojite neko vreme da preispitate svoja osećanja. Zdravlje je dobro.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas napraviti grešku koja bi mogla da ugrozi vaš posao. Partner pokušava da vam skrene pažnju na neke greške koje ste napravili ali vi pravite i novu grešku- ne shvatate ga ozbiljno. Problemi sa glavoboljom.

 

RAK

Delujete nepouzdano iako niste takvi. Moguće je da danas neke stvari jednostavno pogrešno radite. Emotivno se preispitujete i uvek na kraju dođete do zaključka da vam je bivši partner odgovarao. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Moguće je da vam timski rad trenutno ne odgovara i da bolje rezultate ostvarujete kada radite samo za sebe. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, pričekajte jer vam dan nije povoljan.Čuvajte se povreda.

 

DEVICA

Moguće je danemate dovoljno poverenja u saradnike i da postoje neke stvari koje krijete od njih. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan period u kojem ćete se slagati bolje nego pre. tegobe vam se vraćaju.

 

VAGA

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu na poslovnom planu. Potrudite se da ne rizikujete. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da ste spremni za početak nove, stabilne veze. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Najbolje je da uzmete slobodan dan i da se generalno danas ne opterećujete poslom jer nemate povoljne aspekte. Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima. Partner bi mogao da se udalji od vas. Posetite lekara radi kontrole.

 

STRELAC

Bićete generalno opušteni i spremni da rešite poslovne dileme sa određenom lakoćom kojoj drugi mogu samo da se dive. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Osećate se jako dobro.

 

JARAC

Maksimalno ste angažovani i okrenuti svojim obavezama. Možete da očekujete pozitivna poslovna dešavanja. Nemate više nikakve nedoumice i pouzdano znate da je osoba sa kojom ste neko od poverenja. Bavite se sportom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Mogući su značajni finansijski preokreti koji će vam omogućiti da rešite probleme iz prošlosti. Očekuje vas dan koji nije ni malo jednostavan za vaš odnos sa voljenom osobom, biće nekih nesuglasica. Moguć je povećan apetit.

RIBE

Na neki način ste opterećeni i problemi vam dolaze sa svih strana. Nije vam lako da sve sami rešite potrebna vam je nečija podrška. Novo poznanstvo koje se desilo vam je pokazalo da postoji nada za ljubav. Dobro zdravlje.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)