HOROSKOP za 23. jun 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan želi dogovor s partnerom, Bika podstiču ideje Devica, Blizanci uporni, Rak želi dobar provod, Lav spreman na kompromise, Vagu pred promenama, Škorpija zaljubljena, Strelac napet, Jarac u dobroj komunikaciji, Vodoliji manjka opreznosti, a Ribe su pod stresom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.06.2018. godine.

OVAN

Posao

Ukoliko vam se pruži prilika za poslovnu saradnju sa strancima imate na koga da se oslonite, niste se odavno već tako dobro osećali, kao što ćete tokom narednog perioda.

Ljubav

Pokušajte da nađete dogovor sa svojim partnerom. Imate odlične aspekte koj vam daju podršku kojom se vodite već neko vreme.

Zdravlje

Budite oprezni sa hranom

BIK

Posao

Novac definitivno možete steći kroz dobru startnu poziciju na polju posla koji garantuje vaš odličan plasman. Bićete podstaknuti novim idejama jedne Device i nećete zažaliti ukoliko donesete novu odluku.

Ljubav

Imate šta da ponudite, ali se za uzvrat traži i nešto od druge strane koja misli malo više na sebe. Ne pokušavajte da se dajete bez većeg zalaganja partnera.

Zdravlje

Tiroidna žlezda vam je naglašena.

Ako ste genijalac, pronaći ćete manekenku bez odeće na slici (FOTO)

BLIZANCI

Posao

Vaša istrajna priroda vam pruža mnogo bolja rešenja nego što bi u suštini prihvatili savet druge osobe. Volite dobru startnu poziciju i bićete u prilici da date mnogo više od sebe ovaj put.

Ljubav

Moguće da ćete sresti nekoga preko vašeg polja privatnog posla. Ukoliko ste sami sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje

Disajni organi su vam lošije postavljeni

RAK

Posao

Kada je u pitanju novac koji vam duguju, možete ga očekivati. Imate svoje razloge da baš sada insistirate na naplati dugova. Pokušajte da se integrišete na malo bolji način sa jednim prijateljem.

Ljubav

Potrebni su kompromisi i dobar provod, koji ste u stanju da zaboravite usled obaveza koje možete da očekujete

Zdravlje

Stomak vam je lošije postavljena regija.

LAV

Posao

Moraćete da se prilagođavate datoj situaciji. Možda niste očekivali da vam poneki saradnik okrene leđa, ali vaše polje finansija nosi veliko iznenađenje. U svakom slučaju, nećete ostati kratkih rukava ovaj put.

Ljubav

Niste se dovoljno upuštali u tajne ljubavne veze, koje su vam donele mnogo više satisfakcije ali umete da se zabavite bez većih problema.

Zdravlje

Ne posustajete imate dovoljno energije.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

Ne morate da se striktno držite pravila, koja sebi namećete koliko se od vas traži da izaberete dobitnu kombinaciju. Niste u mogućnosti da se nešto više žrtvujete koliko se od vas traži konkretnije delovanje.

Ljubav

Imate nekoga u glavi i to vam ne pada teško, koliko odnos sa osobama koje još niste upoznali. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje

Moguć problem sa jetrom

VAGA

Posao

Položaj planeta vam nudi mnogo bolje rešenje od postojećeg. Budite spremni na promene. Još ste pod dozom pritiska na koji niste računali da će toliko da traje.

Ljubav

Leptiriće u stomaku, koje osećate kada su u pitanju Bik ili Lav ne prolaze još uvek. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje

Ukoliko ste hronični bolesnik, savetuje se opuštanje.

ŠKORPIJA

Posao

Pozicija Sunca je ovaj put solidno postavljeno. Oni koji se budu bavili javnim poslom mogu biti nagrađeni za svoje zalaganje. Sledi odlično raspoloženje za trenutne akcije.

Ljubav

Možete da budete zaljubljeni u svog prijatelja. Uran vam poručuje da se opustite i svojom intuicijom pokušate mnogo toga da rešite u svoju korist.

Zdravlje

Osećate se zdravo

MALO KO JE ZNAO: Ovo su prava imena Breninih sinova!

STRELAC

Posao

Kada su u pitanju pojedini poslovni segmenti nakojima radite ne morate da se angažujete na njih mnogo već na one najbitnije. Tajna je u jednostavnosti i izvodljivosti.

Ljubav

Sklonost tajnim ljubavnim vezama se nastavlja u neku ruku. Ukoliko ste u braku ne morate da se krijete u većoj meri

Zdravlje

Imate pojačanu tenziju.

JARAC

Posao

Ne plašite se promena i ne želite da propustite priliku koja vam se nudi. Kada su u pitanju trgovina ili kontakti sa drugim ljudima, klijentima možete dobiti mnogo više novca nego obično.

Ljubav

Pokušaj mnogo bolje komunikacije za neko vreme, možete da očekujete. Jedna Devica bi mogla da vam priđe i da vas prijatno iznenadi.

Zdravlje

Ne vodite dovoljno računa o sebi.

VODOLIJA

Posao

Što se novca tiče, morate biti oprezni prilikom pregovora, jer možete biti pokradeni. Nije loša solucija da uvidite pravo stanje stvari i pokušate da se nadate najboljem. Imaćete podršku u svakom slučaju.

Ljubav

Iznenađenja na polju ljubavi neće izostati ni tokom ovog meseca, poručuje vam planeta Uran. Ukoliko ste zaljubljeni u svog prijatelja sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje

Solidno.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

Ne zaboravite da je ovo sigurna luka sve dok slušate one, koji su dugo u poslu kojim se trenutno bavite. Sledi vam dosta suptilnih stvari na polju posla ukoliko budete sarađivali sa kolegama od ranije.

Ljubav

Moguće da ćete imati i manje trzavice, kada su u pitanju povremeni izlivi emocija prema osobi, koja je pomalo hladna.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena

(Dnevne.rs/Izvor: Luftika.rs)