HOROSKOP ZA 23. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan treba da povede računa o ishrani, Devicu čeka bolja zarada, Škorpija pokreće nove projekte, Ribe vredno rade

OVAN

Preispitujete svoje ambicije i dolazite do zaključka da postoje neke stvari koje treba da menjate u svojim planovima. Moguće je da ste duže vreme bili usmereni na jednu osobu koja nije pokazala interesovanje. Povedite računa o ishrani.

BIK

Možete imati neki konflikt povezan sa poslovnim okruženjem. Očekuje vas dosta problema na ovom polju. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji sa voljenom osobom jer imate neke probleme. Poradite na tome da ojačate imunitet.

 

BLIZANCI

Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite odlične rezultate. Ostvarićete dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Vaš odnos može da napreduje. Povedite računa o grudnom košu.

venera

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Sačekajte da se neke stvari slegnu na ovom polju, nije vreme za nove odluke i za brzoplete poteze. Mirna situacija sa emotivnim partnerom vam prija. Sigurni ste u vašu ljubav i dobro se osećate. Povedite računa o stomaku i crevima.

 

LAV

Još malo sačekajte pre nego što donesete novu važnu poslovnu odluku. Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo može da se zakomplikuje zbog mešanja. Prolazan kašalj je moguć.

DEVICA

Ostvarićete značajno poboljšanje vezano za polje zarade. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Želite da budete u vezi sa osobom koja je prema vama pokazala osećanja i dobre namere. Prija vam unos svežih namirnica.

 

VAGA

Moguće je da postoji neiskrenost u vašem poslovnom okruženju i da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Možete da očekujete da ćete se sa voljenom osobom lepo slagati i da ćete praviti dogovore. Potrebno vam je više sati sna.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Ukoliko su vam potrebni novi projekti ili promene na ovom polju, uspećete da ih pokrenete danas. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.

 

STRELAC

Veoma ste uporni i želite da ostvarite poslovno unapređenje. Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Dopada vam se osoba koja je stidljiva i potrebno joj je vremena da se opusti. Problemi sa tahikardijom.

JARAC

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla pitanje je samo da li ćete vi želeti da je iskoristite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja gaji iskrena osećanja prema vama. Razvijajte zdravije navike.

grejaje

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VODOLIJA

Potrudite se da obaveze završite ou zadatom roku i nemojte da izbegavate svoje odgovornosti. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Manji pad energije je moguć danas.

 

RIBE

Vredno radite i važno vam je da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ambicija. Dajete sve od sebe. Nemate dileme kada je u pitanju osoba koja vam se dopada. Znate da želite da budete samo sa njom. Menjajte stresan način života.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)