HOROSKOP ZA 22. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Iako je Mars koji je u Ribama taj koji bi da kvari priču, Sunce je mnogo moćnije od njega, greje nas i ispunjava pozitivnom emergijom, osvetljavajući nam puteve kojim treba da krenemo. Danas ćemo na sve gledati malo drugačije.

Ovan

POSAO

Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima.

LJUBAV

Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi. Slobodno izrazite lepši deo svoje ličnosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Bik

POSAO

Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.

LJUBAV

Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili teatralni izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Blizanci

POSAO

Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni.

LJUBAV.

Nedostaje vam emotivni podsticaj. Planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

horoskop

pixabay

Rak

POSAO

Delujete kao osoba koja svoje poslovne ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.

LJUBAV

Osećate rezignaciju ili emotivnu prazninu. Možda vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

 

Lav

POSAO

Delujete dekocentrisano jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom.

LJUBAV

Skloni ste preterivanju u zahtevima. Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.

ZDRAVLJE

Bolovi u leđima.

Devica

POSAO

Pažljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci.

LJUBAV.

Zaobilazite različite ljubavne dvosmislice ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Vaga

POSAO

Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje caša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV

Ukoliko cam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

 

Škorpija

POSAO

Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego caši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu. Prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Strelac

POSAO

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim
poslovnim prilikama.

LJUBAV.

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti…

ribe

Foto:Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV

Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

 

Vodolija

POSAO

Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike.

LJUBAV

Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

Ribe

POSAO

Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV.

Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE

Proverite očni pritisak.

(Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs)