HOROSKOP ZA 22. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik je raspoložen, Blizanci će ostvariti sve poslovne ciljeve, Škorpija flertuje, Vodoliji se otvaraju mogućnosti za zaposlenje

OVAN

Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima i da situacija ne ide u onom pravcu u kom ste očekivali. Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za probleme sa voljenom osobom. Posetite lekara radi kontrole.

BIK

Raspoloženi ste i u poslovno okruženje unosite dosta pozitivne energije danas. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Skloni ste virusnim infekcijama.

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Novi poznanik će pokazati svoje simpatije ka vama u trenutku u kom to najmanje budete očekivali od njega. Kontrolišite krvni pritisak.

 

RAK

Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete na poslovnom polju i da se ne rasipate na nevažne sitnice. Ako želite da se dese neke promene na ovom polju biće potrebno da pokažete inicijativu. Imate manjak energije.

LAV

Postoji osoba koja bi mogla da vam ponudi novu poslovnu saradnju. Spremni ste za promene na ovom polju. Potrebno je da se više posvetite vašem partneru ako želite da vam veza izađe iz krize. Prijalo bi vam je opuštanje.

 

DEVICA

Niste spremni za promene kada je u pitanju ovo polje. Moguće je da se još uvek držite nekih starih načina. Od svog partnera očekujete razumevanje i podršku. Današnji dan vam je povoljan za ljubavno polje. Pazite na srce.

Mesečni horoskop za period boravka Sunca u znaku Lava od 23.7. do 23.8.2019.

VAGA

Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje koje će vam doneti nove poslovne kontakte i saradnje. Deluje vam da je partner počeo da pokazuje više emocija ka vama i dopada vam se takva promena. Problemi sa zuboboljom.

 

ŠKORPIJA

Biće vam potrebna pomoć i nečiji savet da bi razrešili komplikacije koje su vam iskrsle na ovom polju. Flertujete i spremni ste otvorenije da pokažete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo. Zdravlje je sve bolje.

STRELAC

Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da vaše ideje na ovom polju budu prihvaćene. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo sumnji ka vama. Mogući problemi sa plućima.

 

JARAC

Preporuka je da se danas posvetite novim poslovnim projektima i pokretanju novih saradnji. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije. Bavite se sportom!

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje. Otvaraju vam se nove mogućnosti.Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju promene na polju ljubavi. Pojavljuje vam se nova osoba za flert. Odlično stanje.

 

RIBE

Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani.Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete pozitivne promene. Zdravlje je dobro.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)