HOROSKOP za 21. jul 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan stremi ka ciljevima, Bik oseća tenziju, Blizanci “pod ručnom”, Rak u dobrom društvu, Lav u problemima, Devici potreban odmor, Vagi kretanje, neočekivane situacije za Škorpiju, Strelac neracionalan, Jarac dekoncentrisan, Vodolija autistična, a Ribe čeka uspešan dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.07.2018.godine.

OVAN

Posao

Svesni ste trenutnih aktivnosti koje sprovodite bez većeg zadržavanja. Imate jasan stav i cilj kojim se vodite ovaj put.

Ljubav

Pomalo vas grize savest usled nedostatka vremena da se posvetite partneru i pokušate dovoljno emocija da pružite osobi koju volite.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima

BIK

Posao

Poslovni potezi su vam izuzetni, a naročito ukoliko se bavite dovoljno dugo aktivnostima, koje trenutno sprovodite.

Ljubav

Partner koji je rođen u znaku Škorpije ili Jarca, trenutno vam ne odgovara u većoj meri. Budite radikalni u svojim namerama koje ste spremni da sprovedete.

Zdravlje

Pojačana tenzija

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do do 29. jula 2018: Lavu nije pravo vreme za ljubav, Bik treba da rizikuje

BLIZANCI

Posao

Malo ćete povući ručnu kada su vaše obaveze u pitanju, jer uviđate iza sebe dosta urađenog posla koji je na nivou zadatka.

Ljubav

Oni koji su u braku, ne moraju da shvate trenutne aspekte na jedan negativan način iz prostog razloga da se ponekad otvoreno postave prema partneru, koji ih podržava.

Zdravlje

Pazite se preteranog izlaganja suncu.

RAK

Posao

Uviđate da ste dovoljno posla uradili za kratko vreme i da nećete zažaliti na trenutnom odmoru koji ste zasluženo stekli.

Ljubav

Niste sami i to je vaša najveća satisfakcija. Imate sa kim da provedete godišnji odmor i da otputujete na neko vreme.

Zdravlje

Stomačni problem.

LAV

Posao

Ukoliko ste se dovoljno pozitivno postavili na trenutnom poslovnom segmentu na kome ste angažovani ne očajavajte ukoliko dođe do određene izmene plana.

Ljubav

Na neke detalje niste obraćali pažnju u većoj meri i oni vam pružju u suštini pravu sliku o vašem partnerskom odnosu, koji trenutno imate.

Zdravlje

Problem sa srčanim zaliscima

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabax

DEVICA

Posao

Polje posla vam je naglašeno kroz saradnju sa ortacima koji vas u suštini podržavaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za sve novo što vam se plasira.

Ljubav

Emotivna strana vam je dosta naglašena, ali na jedan negativan način koji vi ne podržavate. Imate jasan stav po pitanju toga.

Zdravlje

Nije loše da razmislite o godišnjem odmoru

VAGA

Posao

Uporno se bavite tematikom koja vam se ne dopada i nemate motiv više da radite stvari koje vam ne donose veći profit. Morate da se povučete iz igre koja vam se plasira kao nerentabilna.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednim Rakom ili Ovnom, ne pokušavajte da se upuštate u veću raspravu koja vam ne donosi ništa posebno u toku današnjeg dana.

Zdravlje

Više se krećite.

ŠKORPIJA

Posao

Neko će pokušati da vas dobro pripremi za neočekivane stvari na vašem poslovnom planu. Morate da budete jasni i precizni u svojim željama i mogućnostima sa druge strane.

Ljubav

Ne morate da nipodaštavate svoj sopstveni integritet kada je u pitanju trenutni partner. Morate da budete u statusu koji vam dozvoljava više slobode.

Zdravlje

Izbegavajte zasićene masti u ishrani.

HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak donosi NAJVAŽNIJU ODLUKU u životu!

STRELAC

Posao

Pokušaj da budete otvoreni prema poslovnom partneru vam donosi određenu problematiku. Budite dovoljno u fokusu u narednom periodu da ne dođe do poteškoća u komunikaciji

Ljubav

Neke stvari vam se ne podudaraju u suštini kada je u pitanju osoba na koju često mislite koliko se od vas traži određena doza racija u samom pristupu emocija.

Zdravlje

Povišen holesterol

JARAC

Posao

Malo ste rastrzani ali isto tako i u pomalo nepovoljnom položaju što se tiče trenutnih aspekata na koje niste imuni što se finansijske strane tiče. Iskoristite period pred nama

Ljubav

Ukoliko ste sami ne očajavajte jer sve postoji mogućnost da mnogo toga dobijete od jedne osobe koja je bila uvek uz vas kao prijatelj.

Zdravlje

Nemate veće tegobe danas.

VODOLIJA

Posao

Imate motiv da se odmorite od obaveza koje su vas sustigle i da otputujete daleko. Ukoliko vam se ukaže prilika ne očajavajte već to uistinu i pokažite.

Ljubav

Kada su u pitanju emocije prema partneru od ranije, vi ste na odličnoj vibraciji koja vam pruža veći motiv da nešto više potražite na emotivnom planu ali ćete ipak sačekati.

Zdravlje

Pokazujete dozu autističnosti

more

Foto:Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Posao

Imali ste malo lošiji period iz koga polako već izlazite, ali se oseća još uvek pojačana finansijska kriza. Imaćete bar dobre strategije kako da rešite taj problem.

Ljubav

Pokušavate da svoje emocije dovedete u red i da se oslonite na osobu koja vam je draga. To može da bude jedna Devica.

Zdravlje

Solidno

(Dnevne.rs/Izvor: Luftika.rs)