HOROSKOP ZA 20. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

nebo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Riba čeka promene, Jarac je srećan pored voljene osobe, Lav očekuje uzbudljivo poznanstvo, Vaga mora da odmori

OVAN

Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Moguće je da će vam se ukazati prilika da osobi koja vam se dopada otvorenije pokažete da želite više od prijateljstva. Puni ste snage.

BIK

Uspećete da rešite neku dilemu koju imate od ranije. Ovaj dan vam je povoljan za nova poslovna dešavanja. Moguće je da vam se uskoro bliži veridba ili sklapanje braka sa osobom koju volite. Nizak pritisak vas prati.

 

BLIZANCI

Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je nečija pomoć. Pred vama je period u kom bi moglo da se desi razočarenje. Ljubavni partner nije ono što ste mislili da jeste. Dobro se osećate i nemate probleme.

RAK

Možete da očekujete fazu koja vam u poslovnom okruženju donosi mir i stabilnost. Očekuje vas novo poznanstvo koje bi veoma uskoro moglo da dovede do nove veze. Prijaće vam šetnja i borvak u prirodi.

horo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Postoje neke stvari koje vas na poslovnom polju jako opterećuju, a ne možete lako da ih rešite. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje. Odmarajte što više.

DEVICA

Možete da očekujete generalno miran dan bez većih promena. Poslovi vam idu sasvim stabilnim tokom. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vas očekuje uskoro ali moguće je da zapravo niste spremni za vezu. Problemi sa zubima.

VAGA

Potrebno je da imate više strpljenja kako biste mogli na pravi način da pristupite poslovnim problemima. Deluje vam da ste ušli u fazu monotonije sa voljenom osobom i niste sigurni kako to da promenite. Odmarajte danas.

ŠKORPIJA

Možete da dobijete nove vesti koje će vam otvoriti oči i usmeriti vas ka novim poslovnim odlukama. Povoljan je dan za rešavanje problema u braku. O nekim stvarima ćete moći iskreno da popričate. Povećajte unos tečnosti.

STRELAC

Moguće je da trenutno neke stvari ne idu onako kako ste zamišljali ali sve bi to moglo da se menja na bolje. Na neki način ste zbunjeni i nije vam lako da donesete pravu odluku. Moguć je pad imuniteta.

JARAC

Nakon drastičnih promena iz prethodnog perioda, nije vam lako da se stabilizujete i zauzmete neki određen stav na poslovnom polju. Bićete srećni pored osobe koju iskreno volite. Moguć je nizak pritisak.

boje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Nemojte da se zalećete sa odlukama. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije. Ukoliko ste u braku moguće je da vas očekuje kriza kao i veće zahlađenje odnosa. Naglašeni su problemi sa probavom.

RIBE

Niste sigurni da li da napustite stari posao ili ne. Imate utisak da će neke stvari morati uskoro da se menjaju. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti vezu na duže staze u budućnosti. Problemi sa disajnim putevima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)