HOROSKOP ZA 20. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Vaga ima problema sa zdravljem, Devici sve ide po planu, Ovan oseća vrtoglavicu, Bik se zaljubljuje

OVAN

Vaša očekivanja u ovom trenutku su velika ali nerealna. Postavite sebi manje ciljeve da se ne bi razočarali. Ne želite da voljenoj osobi išta nedostaje pored vas. Posvećujete joj puno pažnje. Moguća je vrtoglavica

BIK

Poslovno okruženje vam nije naklonjeno, ali vi i u takvim uslovima pokušavate da pokažete svoju vrednost. Razvijate nove emocije prema osobi koju ste relativno skoro upoznali. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

 

BLIZANCI

Prepreke koje vam se danas javljaju na poslu ćete uspeti da prevaziđete uz pomoć osobe rođene u vazdušnom znaku. Vaše samopouzdanje i opuštenost će vam doneti mnogo flerta i novih poznanstava. Zdravlje je dobro.

 

RAK

Ako ste u ulozi šefa, ovo je period u kome osećate da gubite autoritet i preispitujete svoje poslovne odluke. U odnosu sa partnerom vam najviše fali poverenja što jeste realan problem. Hronične tegobe vam se vraćaju.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

U poslednji čas vaše probleme na polju posla može rešiti pomoć osobe iz inostranstva. Ne ustručavajte se da je prihvatite. Iako pokazujete da uživate u slobodi i da vam ona odgovara, maštate o vezi. Bavite se sportom!

 

DEVICA

Današnji dan je jako povoljan za posao. Čini se da u njemu nećete imati nikakvih briga ili problema. Ako je vaš partner osoba rođena u vatrenom znaku, može doći i do raskida. Čuvajte bubrege i urinarni trakt.

 

VAGA

Očekuje vas mnogo izazova za koje niste baš spremni, a mnogo očiju je uprto u vas. Ne osećate kao da je ozbiljna veza nešto što sada želite, a takve ponude vam dolaze od strane rzličitih osoba. Problemi sa krvnom slikom.

ŠKORPIJA

Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Vaš stres polako popušta. Trenutna situacija vas sve više ostavlja razočaranim. Veza sa voljenom osobo ne ide onako kako ste zamislili. Imunitet vam je oslabljen.

 

STRELAC

Dok ne raskrstite sa svim starim obavezama ne želite da započinjete bilo kakav novi posao, iako vam se nudi mogućnost. Ako ste sami, moguće je da danas ostvarite značajno poznanstvo. Ubrzan rad srca.

 

JARAC

Mogući su gubici za sve koji se bave trgovinom, komunikacijama ili transportom. Danas je bolje da ne ulažete mnogo. Iako osećate da sve više iscrpljujete svoje emocije, spremni ste da radite na tome. Grudni koš je osetljiv.

Beograd

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Do rešenja problema ćete doći brže od očekivanog. Ovo je jako povoljan dan po pitanju posla. Vaš partner stalno nalazi povod za raspravu, ali vi niste raspoloženi za teške reči. Razmišljate o prekidu veze. Sinusi su vam osetljivi.

RIBE

Potrebno vam je vreme da se naviknete na promene koje su se dogodile u vašem radnom okruženju. Iako ste svesni brojnih mana vaše veze, želite da se borite za vašu ljubav. Povećan apetit i sklonost ka gojenju.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)