HOROSKOP ZA 20. april 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik melanholičan, Rak pod stresom, Lav rešava probleme, Devica uspešna, Škorpija puna energije

OVAN

Dobijate sve više novih naređenja i vaš manjak discipline i poslušnosti vam je trenutno najveći poslovni problem. Period koji vam predstoji je jako povoljan na planu ljubavi. Danas vas čeka lepo iznenađenje. Bavite se sportom.

BIK

Postaje vam jasno da neke probleme nećete moći sami u skorom roku da rešite. Razmišljate kom prijatelju ili kolegi možete da se obratite za pomoć. Danas je dobar dan da uđete u novu vezu. Skloni ste melanholiji.

 

BLIZANCI

Budite spremni na iznenađenja. Došao je kraj statičnoj atmosferi koja je vladala u vašem poslovnom okruženju i dolazi vreme promena. Pravo je vreme da se pomirite sa voljenom osobom. Psihosomatski problemi.

ČUDO U ARANĐELOVCU: Grom je udario u stari hrast porodice Mitrović, ono što su pronašli u korenu PROMENILO im je ŽIVOT!

RAK

Nalazite se pod velikim stresom i brinete zbog očekivanja koja niste uspeli da ispunite. Pitate se kakve će to sve posledice povući za sobom. Čeka vas jako lepo novo poznanstvo u skoroj budućnosti. Redovnije jedite.

 

LAV

Probleme koji vas veoma muče ćete rešiti dosta lakše nego što očekujete. Danas vam je veoma povoljan dan na poslovnom planu. Jedna osoba počinje da okupira vašu pažnju više nego bilo ko do sad. Osećate se dobro.

DEVICA

Uspeh vam je nadohvat ruke. Ako danas svaki potez povučete promišljeno imaćete dosta razloga da budete zadovoljni i ponosni. Odlučili ste da konačno stavite tačku na vezu koja vas već dugo opterećuje. Prijala bi vam masaža.

gitarista

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Danas ćete imati manje neočekivan komplikacije, ali ćete ih sigurno rešiti uz dovoljno smirenost. Ne prenagljujte ni u čemu. Trebaće vam dosta vremena da osvojite osobu koja vam se dopada. Kolena su vam osetljiva.

DA LI GA PREPOZNAJETE? Pevač objavio sliku iz detinjstva i NIKO mu ne veruje da je to ON (FOTO)

ŠKORPIJA

Današnji dan vam je posebno povoljan na finansijskom planu. Možete da očekujete uspeh ako se bavite bilo kakvim ulaganjem. Loša iskustva koja ste imali u prethodnoj vezi su ostavila toliko dubok trag u vama. Imate puno energije.

STRELAC

Ne dopušta te da vam se bilo ko meša u posao ili govori šta da radite jer ste jako sigurni u svoje sposobnosti. Svojoj okolini delujete arogantno.

Moguće je da ćete sresti osobu koja će promeniti vaš život. Zdravlje vam je jako dobro.

JARAC

Budite oprezni i sa rezervom prihvatajte sve što neko pokušava da vam nametne. Moguće je da će se u krugu vaših prijatelja neprimetno pojaviti osoba koja će vam se svideti. Povećajte unos magnezijima i kalcijuma.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Čeka vas težak dan u kom bi najbolje bilo da izbegnete sve rizične situacije i donošenje velikih odluka. Teško vam je da se suočite sa nekim stvarima pa radije bežite od svega. Isto važi i za vašeg partnera. Problemi sa glavoboljom.

 

RIBE

Faktor sreće je na vašoj strani i bilo bi dobro da iskoristite današnji dan za rešavanje nedoumica u vezi posla sa kojima do sada niste znali šta ćete. Ukoliko ste u vezi, danas možete da očekujete lep dan. Zdravlje vam je dobro.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)