HOROSKOP ZA 19. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan smiren, Devica zaljubljena, Vaga osetljiva, Bik emotivan

OVAN

Moguće je da ćete imati neke probleme koje ne očekujete. Važno je da u svakoj situaciji delujete smireno. Novo poznanstvo vas očekuje i to sa osobom koja neće imati problem da vam otvoreno pokaže osećanja. Problemi sa srcem.

BIK

Iako pokušavate da napravite balans i da rešite poslovne probleme, danas vam to baš i ne polazi za rukom. Osećate da ste ograničeni emotivnim odnosom u kojem ste trenutno i želite prekid. Mogući su problemi sa probavom.

BLIZANCI

Pred vama je dobar dan tokom kojeg ćete želeti poslovne promene ali nećete moći da ih realizujete. Komunikacija sa voljenom osobom nije onakva kakva ste želeli da bude. Mogući su problemi sa kašljem.

RAK

Promene na polju finansija vam unose osećaj straha i nesigurnosti. Pitate se da li ćete moći da iznesete sve troškove. Dosta toga vas opterećuje, pa niste preterano raspoloženi za ljubav. Problemi sa apetitom.

LAV

Preopterećeni ste problemima koji vas na ovom polju prate još iz prošlosti. Moguće je da vam nije lako da sve rešite. Niste raspoloženi za nova ljubavna poznanstva i nekako se povlačite u sebe. Sklonost ka depresiji je naglašena.

DEVICA

Nije vam lako da se pokrenete i da menjate stvari na poslovnom planu jer za to nemate pravu podršku. Dopada vam se osoba koja je zauzeta ili bi veza sa njom iz nekog razloga, morala da bude tajna. Problemi sa nesanicom.

 

VAGA

Pokušajte da se oslonite najviše na sebe i sopstvene sposobnosti a manje da očekujete pomoć od drugih ljudi. Udvara vam se osoba koja vam u isto vreme budi znatiželju ali isto tako i osećaj straha. Nervni sistem vam je osetljiv.

JAKA PORUKA: Ako uzimate kovanice koje nađete na ulici, to znači samo jedno!

ŠKORPIJA

Pred vama je dan koji možete da iskoristite za pozitivne poslovne promene koje će vam biti značajne. Ulazite u fazu tokom koje vas prati osećaj usamljenosti. Moguće je da razmišljate o novoj vezi. Hronični problemi vas muče.

STRELAC

Moguće je da ćete otkazati saradnju koju ste dogovorili ili ćete napraviti neke neočekivane poslovne promene. Kao da na neki način niste spremni da se posvetite svom partneru onoliko koliko on želi. Izbegavajte alkohol.

JARAC

Jedino finansijama niste zadovoljni kada je posao u pitanju i pokušavate da na tom polju ostvarite pomak. Gubite poverenje u partnera jer ga već nekoliko puta hvatate u laži. Pitate se zašto. Problemi sa urinarnim traktom.

 

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana možete da budete veoma skloni tome da na poslovnom planu pravite neke veće greške.

usne

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Imate probleme sa voljenom osobom i pokušavate to da sakrijete od očiju javnosti. Problemi sa glavoboljom.

RIBE

Uspeli ste da prevaziđete probleme na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Voljena osoba vam je pokazala da nije savršena i da neke njene mane morate da prihvatite.

Mogući su problemi sa bubrezima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)