HOROSKOP ZA 19. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac oseća olakšanje, Vodolija srećna, Ribe organizovane, Vaga dekoncentrisana, Bik oseća ljubav

OVAN

Niste potpuno posvećeni i iz nemara pravite manje propuste. Radno okruženje to može ozbiljno da vam zameri. Obratite pažnju. Raspoloženje voljene osobe je neprestano u suprotnosti sa vašim. Preterano ste iscrpljeni.

BIK

U poslovnom okruženju se pojavljuju nove komplikacije, ali niste začuđeni. Kao da ste ih nekako očekivali. Mir i sigurnost koje vam voljena osoba uliva svojom ljubavlju su vaš izvor snage. Moguća je povišena temperatura.

 

BLIZANCI

Danas je jako povoljan dan po pitanju finansija. Možete da očekujete pozitivan ishod u rešavanju novčanih problema. Pojaviće vam se prilika za početak nove veze, ali niste sigurni da je to ono što vam treba. Čuvajte se u saobraćaju.

 

RAK

Nije pravi trenutak da krenete u bilo šta veliko. Osigurajte trenutnu situaciju prvo i krenite manjim koracima. Iako mislite da se situacija smirila, sprema se nova oluja u vašem odnosu sa partnerom. Potrebna vam je relaksacija.

balon

pixabay

LAV

Danas ćete dobiti važan zadatak koji ćete lako rešiti ako se ne opteretite pritiskom koji vam okruženje pravi. Moguće je da će vam prići jedna osoba na koju do sada niste obraćali pažnju. Izbegavajte cigarete.

 

DEVICA

Ako se bavite privtnim poslom, čeka vas težak period za čije prevazilaženje će vam biti potrebna dobro promišljena strategija. Zabrinuti ste da su vaša osećanja neuzvraćena i nemate hrabrosti da ih pokažete. Dobar je dan za dijetu.

 

VAGA

Iako će vam biti teže nego obično da održite koncentraciju, nećete napraviti nikakve veće greške. Osetljiviji ste nego obično i započinjete sukobe bez razloga. Razmišljajte više o tome kako se vaš partner oseća. Više odmarajte.

ŠKORPIJA

Pojaviće vam se manje prepreke koje bez problema prevazilazite. Danas ste bezbrižni i rasterećeni, ali imate sve pod kontrolom. Povoljan je dan za početak nove veze. Moguća je nesanica i problemi sa nervozom.

 

STRELAC

Uspeh koji želite da postignete ćete najverovatnije ostvariti dobrim timskim radom. Imate dobru saradnju unutar kolegijuma. Svojom pojavom i vedrim duhom šarmirate sve oko sebe. Uživate u lepom danu. Zdravlje je dobro.

 

JARAC

Danas ćete osetiti neku vrstu olakšanja. Kao da vam je popustio teret koji nosite već jako dugo. Vaša vernost prema partneru može biti dovedena u iskušenje. Ni sami ne znate šta da očekujete od sebe. Prijala bi vam masaža.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Povoljan vam je dan za poslovna razrešenja. Konačno ste razbistrili misli posle dužeg vremena. Moguće je da ćete upoznati osobu koja je raspoložena za ozbiljnu vezu, mada nećete biti sigurni koliko je ona vaš tip. Prija vam trening.

RIBE

Konačno vam dolaze bolji dani. Moguć je veliki pomak po pitanju finansija koji dolazi kao rezultat vašeg dugo ulaganog truda. Konačno imate partnera koji je stabilan i želi isto što i vi. Imate sasvim dovoljno energije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)