HOROSKOP ZA 19. april 2019. (ASTROLOGIJA)

ljubav

pixabay

mora da bude malo strpljiv, Vodolija će danas imati dobitak, Devica pokazuje manjak emocija

OVAN

Dobro razmotrite svaku današnju odluku i budite oprezni u svemu što potpisujete. Nećete uspeti da sačuvate svoju vezu ako nastavite da pokazujete toliko nervoze. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti i vežbanja.

BIK

Očekuju vas pozitivne promene. Ako ste u potrazi za novim poslom, danas bi moglo da dođe do značajnog događaja na tom planu. Period koji vas očekuje će biti prilično turbulentan. Prijaće vam rekreacija.

 

BLIZANCI

Danas nećete imati teškoća u ostvarivanju svojih planova. Možete se nadati velikoj pomoći sa strane. Dopašće vam se osoba koja je na neki način komplikovana i osetljiva. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

horoskop

pixabay

RAK

Današnji dan je veoma povoljan na ovom planu. Uspeh je izvestan u svemu što pokušate da ostvarite. Dolazi vreme da raščistite neke nerešen odnose iz prošlosti. Moguće je da vas čeka ne prijatan susret. Pod stresom ste.

 

LAV

Čini vam se da dosadašnji način funkcionisanja nije dovoljno efikasan i smišljate način da nešto promenite. U trenutnoj situaciji nećete uspeti da sačuvate voljenu osobu, raskid se bliži. Moguća je malaksalost i vrtoglavica.

DEVICA

Vaša komunikacija sa saradnicima nije baš najbolja zbog čega često dobijate pogrešne informacije ili ste neinformisani. Kao da nemate volje za ljubav sada, pa pokazujete manjak emocije. Jetra vam je osetljiva.

 

VAGA

Iako ne očekujete mnogo, trenutni posao može da vam postane jako pozitivno iskustvo. Potrudite se da ne propustite ni jednu jedinu priliku koja vam se ukaže. Vašu vezu sada najviše može da ugrozi ljubomora. Zdravlje vam je dobro.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Osećate se veoma iscrpljeni svim problemima koji čekaju da ih rešite. Danas imate premalo energije i motivacije da se bavite bilo čime. Nemate hrabrosti da preuzmete inicijativu na polju ljubavi. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

 

STRELAC

U vama postoji ambicija i želja za uspehom. Planirate da ga ostvarite svojim trudom I vrednim radom i imate dovoljno energije i kvaliteta za to. Ako pokažete voljenoj osobi svoje emocije, biće vam lepo. Zdravlje je solidno.

JARAC

Pokažite strpljenje i optimističn stav. Problemi koji vas muče nisu tako nerešivi, samo je potrebno više vremena. Kraj vaše veze se polako ali sigurno približava i vi ste toga svesni. Problemi sa urinarnim putevima.

vatra

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Moguće je da će doći neka uplata koju duže očekujete. Danas vam je povoljan dan na finansijskom planu posle dužeg vremena. Promene koje vaš partner pokazuje će vas obradovati. Puni ste energije!

 

RIBE

Vreme je da donesete odluku koja će veoma uticati na budućnost vaše karijere. U velikoj ste dilemi za šta da se opredelite. Kako vreme prolazi vaši sukobi sa voljenom osobom su sve ozbiljniji. Mogući su problemi sa grlom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)