HOROSKOP ZA 18. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

sport

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav mora da stekne više stpljenja; Ovan razočaran emotivno; Bik se zaljubljuje; Devica radi na boljoj komunikaciji

OVAN

Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je podrška i pomoć saradnika. Pred vama je period u kom možete da dođete do razočarenja na polju emocija. Dobro se osećate.

BIK

Možete da očekujete fazu koja će za vas biti jako povoljna. Uspećete da ostvarite stabilizaciju na poslu. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vašu ljubavnu budućnost. Prijaće vam šetnja.

 

BLIZANCI

Postoje neke okolnosti koje vas koče oko napredovanja. Imaćete dosta problema u narednom periodu. Očekuje vas uzbudljivo poznanstvo sa osobom koja će vam potvrditi svoje emocije ka vama. Odmarajte što više.

SPAKOVAO KOFERE: Nikola Đuričko sa celom porodicom seli se u Ameriku, a evo zašto su se odlučili na ovaj korak!

RAK

Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg ćete uspeti da rešite važne stvari na poslovnom planu. Ukoliko ste slobodni, pred vama je odličan period za nova ljubavna dešavanja. Mogući su problemi sa zubima.

 

LAV

Potrebno je da imate više strpljenja i da budete uporniji da biste ostvarili poslovne ciljeve koje imate. Deluje vam da ste ušli u fazu monotonije i to vam se ne dopada. Trebaju vam neke promene u vezi. Nemojte da se zamarate.

DEVICA

Možete da dobijete priliku da pokažete svoje mišljenje i stavove u okruženju koje će to prihvatiti. Povoljan je dan za rešavanje problema sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete naći kompromis. Povećajte unos tečnosti.

 

VAGA

Moguće je da trenutno neke stvari nisu po vašoj volji i da niste zadovoljni poslovnom situacijom. Na neki način ste zbunjeni i prilično teško prihvatate emotivne promene koje se dešavaju oko vas. Moguć je pad imuniteta.

plaža

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Nakon drastičnih promena iz prethodnog perioda, dolazite do faze u kojoj konačno dolazi do smirivanja situacije. Bićete srećni pored osobe do koje vam je stalo. Pred vama je povoljan period za ljubav. Nizak pritisak.

 

STRELAC

Nemojte da se zalećete sa brzopletim odlukama. Pred vama je faza u kojoj ćete imati vremena za razmišljanje. Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem ćete želeti proširenje porodice. Naglašeni su problemi sa probavom.

JARAC

Niste sigurni da li treba da ostanete na istom poslu. Premišljate se oko važnih odluka i promena. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom ćete poželeti vezu na duže staze. Ona će vam uzvratiti osećanja. Problemi sa disajnim putevima.

šešir

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Veoma težak dan vas očekuje. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovne probleme i komplikacije. Izuzetno ste zabrinuti za posao i to utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Nije vam povoljan period za zdravlje.

 

RIBE

Komplikacije koje ste uspeli da prevaziđete na poslovnom polju su vas učinili jačim i iskusnijim. Razočarani ste jer od voljene osobe niste dobili ono što vam je bilo potrebno. Emocije su vam u minus fazi. Problemi nastaju zbog umora.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)