HOROSKOP ZA 18. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

lav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe uživaju u ljubavi, Škorpije imaju dobar period za brak, Bik ima osetljivo zdravlje, Lav je  odlično i bez problema

OVAN

Pred vama je prilika da pomognete saradnicima da nađu rešenje za neki poslovni problem u kojem su se našli. Odnos sa voljenom osobom je vrlo promenljiv i niste zadovoljni. Problemi vezani za krvotok.

BIK

Rešili ste većinu problema vezanih za vaš posao i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete povoljan dan. Pred vama je povoljan dan za neke promene na ovom polju. Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi.

 

BLIZANCI

Moguće je da ozbiljno razmišljate o tome da menjate posao jer trenutno niste zadovoljni uslovima koje imate. Ako ste slobodni, možete da se nadate da ćete upoznati osobu za vezu. Pad imuniteta je naglašen.

 

RAK

Došao je trenutak u kom biste mogli da budete opterećeni poslovnim obavezama više nego što želite. Dobar vam je dan za ljubav. Lepo se osećate jer vam voljena osoba pruža dovoljno podrške. Osetljiv grudni koš.

LJUBAV NE PITA ZA GODINE: Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Miljana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu (FOTO)

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana doći do poboljšanja zarade. Bračni partner pokazuje da postoji dosta toga što vam zamera. Očekuje vas teži period. Odlično i bez problema!

 

DEVICA

Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme na poslovnom planu a i koncentracija vam nije sjajna. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju već poznajete neko vreme. Mogući su problemi sa plućima.

 

VAGA

Finansijska situacija bi mogla da vam se značajno popravi u narednom periodu ako se posvetite poslu. Dolazi do zahlađenja odnosa sa partnerom. Imate utisak da vam veza polako dolazi do kraja. Osećate se generalno dobro.

ŠKORPIJA

Pred vama je prilično dobar dan u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje planove vezane za posao. Očekuje vas dobar period za brak. Ne biste trebali da imate probleme. Komunikacija sa voljenom osobom je solidna. Potreban vam je san!

 

STRELAC

Iako se na poslovnom planu imate neke kočnice rešeni ste da date svoj maksimum da ih prevaziđete. Slobodni pripadnici vašeg znaka mogu da očekuju priliku za novu ljubavnu vezu. Prija vam vežbanje i bavljenje sportom.

 

JARAC

Ako se bavite privatnim poslom, možete da se nadate poboljšanju okolnosti danas. Partner pokazuje da nije zadovoljan vašim odnosom a vi nemate nameru da menjate neke stvari. Manji problemi sa urinarnim traktom.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP za period boravka Sunca u znaku Ovna od 21. marta do 20. aprila (ASTROLOGIJA)

VODOLIJA

Putovanje koje planirate će vam se isplatiti. Očekuje vas generalno prilično povoljan period za posao. Imate mogućnost za novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi osećanja ali i bujnu maštu. Dobro se osećate.

RIBE

Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete lako uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Zadovoljni ste odnosom koji ste uspostavili sa voljenom osobom i može da se kaže da vam je ljubavno stanje stabilno. Imate mnogo pozitivne energije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)