HOROSKOP ZA 18. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe se osećaju dobro, Lav uživa u pažnji, Vodolija gubi interesovanje za ljubav, Bik se dvoumi

OVAN

Očekuje vas mogućnost za poslovno putovanje na kojem biste mogli da budete veoma zadovoljni. Prija vam susret sa osobom koja vam je u prošlosti značila. Moguće je da se zajedno prisećate starih vremena. Zdravlje je dobro.

BIK

Niste zabrinuti i znate da vam je poslovna situaciaj stabilna. Generalno ste zadovoljni svim što ste postigli na ovom planu. Moguće je da se dvoumite i da niste sigurni da li treba da ostanete u trenutnoj vezi ili ne. Malo ste osetljiviji danas.
BLIZANCI

Očekuje vas mogućnost da na ovom polju napredujete. Našli ste se na pravom mestu u pravo vreme. Partner vam je posvećen i zajedno možete da ostvarite mnogo. Pred vama je period odluka. Dobro se osećate u svojoj koži.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Imate dosta obaveza koje vam se gomilaju jedne na druge. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma opterećeni poslom. Moguće je da niste spremni da menjate partnere iako ste skoro izašli iz neuspešne veze. Manji pad imuniteta.

 

LAV

Faktor sreće je danas na vašoj strani i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete povoljan period pred sobom. Uživate u pažnji koju vam pruža osoba sa kojom ste u vezi. Bićete zadovoljni. Odlično se osećate!

DEVICA

Privatni posao bi trebao da vam se pokrene u ovom periodu. Možete da očekujete jako dobre preokrete na ovom polju. Pred vama je zanimljiv flert sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete početak veze. Zdravlje ide na bolje.

 

VAGA

Zadovoljni ste situacijom koja vlada na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku za poboljšanje finansija. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Lepo se slažete. Zdravlje je odlično.

balon

pixabay

ŠKORPIJA

Imate velike planove ali vam je potrebno dosta vremena kako biste uspeli da ih realizujete na pravi način. Stabilna veza bi uskoro mogla da vam se pokrene. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Imate dovoljno energije.

 

STRELAC

Ne opterećujete se prevelikim obavezama danas. Važno vam je da izbegavate stres i da na polju posla napravite neku vrstu balansa. Moguće je da ste zbunjeni i da vam osoba koja vam se dopada deluje udaljeno. Pazite na zdravlje.

JARAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da ostvarite neki bitan poslovni događaj. Još uvek niste spremni da sa voljenom osobom pričate na temu ozbiljnijih zajedničkih planova treba vam još vremena. Opuštajte se i odmarajte.

nebo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Iako dosta toga nije onako kako ste želeli, na kraju ćete ipak uspeti da ostvarite poslovne ciljeve. Sa voljenom osobom imate težak period u kojem je komunikacija sve slabija. Moguće je da gubite interesovanje. Prolazna ukočenost.

 

RIBE

Nezadovoljstvo na ovom polju vam remeti planove i na drugim poljima. Potrebno vam je neko vreme kako bi se stvari poboljšale. Spremni ste na prekid veze i na to da se udaljite na neko vreme. Dobro se osećate.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)