HOROSKOP ZA 17. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik ima novih ideja, Blizanci ne mogu da nađu partnera za vezu, Raka čekaju poslovne promene, Vaga ima problema sa bubrezima

OVAN

Ukazuje vam se nova poslovna prilika koja može da bude zapravo jako dobra za vas. U periodu koji vam predstoji ćete imati mnogo nesuglasica sa voljenom osobom. Nervna napetost je naglašena kod vas.

BIK

Dolazite do novih ideja, kreativnost vam je danas naglašena pa se posvetite tome. Promenili ste mišljenje o voljenoj osobi i nekako naglo možete da poželite prekid te veze. Imate mnogo energije u sebi.

devojka

Foto: dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

Pokazujete spremnost da pokrenete poslovne promene iako one donose neki rizik sa sobom. Znate da vam je potrebna ozbiljna veza ali ne možete da nađete partnera sa kojim bi to uspeli da ostvarite. Izbegavajte alkohol.

 

RAK

Pripremite se za to da na poslovnom polju dođe do promena. Važno je da u svakoj situaciji verujete u sebe. Osoba koja vam se dopada budi u vama nova osećanja i lepo vam je kada ste pored nje. Potrebno vam je više sna.

LAV

Osećate veliki pritisak na poslovnom polju i nije vam lako da se nosite sa tim. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osećanja vaš odnos će postati dosta bolji nego što je bio pre. Čuvajte svoje zube.

 

DEVICA

Trenutno vam je poslovni uspeh veoma važan i uradićete sve što možete kako biste do toga došli. Svesni ste da ljubav prolazi i da se odnos sa partnerom kasnije mora održavati na nekoj vrsti kompromisa. Ukočenost vas muči.

Foto: dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Ako se oslonite na saradnike više nego što bi trebalo, moguće je razočarenje na ovom polju. Obratite pažnju na nove poznanike. Neko od njih bi mogao da bude dobar izbor za novu ljubavnu vezu. Problemi sa bubrezima.

 

ŠKORPIJA

U prethodnom periodu ste imali puno problema ali ste ipak uspeli sve da razrešite na vreme. Vaša veza sa voljenom osobom polako napreduje u željenom pravcu. Moguće je da će biti puno novih preokreta. Smanjite unos slatkiša.

STRELAC

Promenljivo stanje na polju finansija vam unosi osećaj nesigurnosti. Uradićete ono što je do vas da poslove stabilizujete. Możete da verujete voljenoj osobi. Ona vam je maksimalno posvećena i voli vas. Problemi sa vrtoglavicom.

lampa

pixabay

JARAC

Imate sve ono što vam je potrebno kako biste mogli da pokrenete novi biznis. Situacija na polju emocija vam nije odgovarajuća i može da se kaže da ste prilično razočarani. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

 

VODOLIJA

Moguće je da nemate više novih ideja i da vam je jako teško da se na ovom polju pozitivno pokrenete. Morali biste da poradite na komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o osetljivim očima.

 

RIBE

Moguće je da ćete poželeti da odete sa posla na kojem ste trenutno. Imate potrebu da pravite veće promene. Imate utisak da sa voljenom osobom nije sve onako kako je bilo pre i razmišljate o prekidu. Respiratorne infekcije.

             

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)