HOROSKOP ZA 17. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe se spremaju za put, Vodolija uživa u novčanoj stabilnosti, Rak očekuje dobar dan, Vaga je napkon zadovoljna

OVAN

Poboljšanje zarade će veoma pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Posao vam danas cveta Niste u dilemi kada su u pitanju emocije i znate tačno šta želite. Ako ste u braku, dobro vam je. Osetljiv je predeo vrata i grla.

BIK

Moguće je da ćete biti nezainteresovani za posao i da su vam sada neke druge stvari na pameti. Uzmite slobodan dan. Voljena osoba je spremna da vam se prepusti, a vi ste spremni da joj se posvetite danas. Problemi sa nesvesticom.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za posao jer će vaše delovanje na neki način biti ograničeno. Sada niste u poziciji da bilo šta menjate. Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i polako gubite strpljenje. Problemi sa nesanicom.

RAK

Možete da očekujete sasvim dobar dan kada je u pitanju posao. Generalno vlada pozitivna atmosfera u vašem kolektivu. Današnji dan vam može doneti zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Dobro se osećate.

leto

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Poslovne promene koje slede bi za vas trebale da budu prilično dobre. Možete da očekujete napredovanje. Očekuje vas šansa da jasno definišete kuda vodi odnos sa osobom sa kojom se viđate. Povedite računa o zubima.

DEVICA

Možete da očekujete da će danas ići sve i bolje od onoga što ste planirali. Pred vama je povoljan period za poslovne promene. I dalje niste spremni za početak ozbiljne veze i posvećeni ste sebi. U dobroj ste formi.

VAGA

Moguće je da ćete uspeti da rešite brige koje ste imali i da su vam posao i finansije sada mnogo stabilniji nego pre. Vaša ljubomora će sada da izađe na videlo. Opterećuju vas brojne sitnice. Čuvajte probavni trakt.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete uspeti da dobijete podršku saradnika ili poslovnog partnera i da ćete realizovati važan posao. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi. Spajaju vas iskrene emocije. Mogući problemi sa bubrezima.

STRELAC

Veliki broj obaveza je ispred vas ali zahvaljujući vašem trudu i umeću, uspećete sve da iznesete na pravi način. Bilo bi lepo da partneru predložite neke zajedničke promene. Povećajte unos vitamina kako bi ojačali imunitet.

Kina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Ne biste trebali da se brinete oko posla. Pred vama je dan koji može biti jako povoljan za ovo polje. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati vezu. Prijaće vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete svoju situaciju na poslovnom polju. Spremni ste da se posvetite dobrom i iskrenom odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Želite ozbiljnu vezu. Povedite računa o bešici.

RIBE

Pred vama je povoljan period za kraća putovanja. Danas generalno rešavate poslove brzo i u hodu, bez opterećenja. Spremni ste da otvorenije komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa nervnim sistemom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)