HOROSKOP ZA 16. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci su zadovoljni poslom, Biku nedostataje komunikacija sa partnerom, Rak drži sve pod kontrolom, Strelac dolazi lako do rešenja

OVAN

Prepreke koje vam se danas javljaju mogu da budu prilično teške za vas. Budite strpljivi i smireni. Vaše samopouzdanje je odlučujuć faktor na ovom polju. Osvajate osobu koja vam se dopada. Zdravlje vam je dobro.

BIK

Ako ste u ulozi šefa, možete da očekujete dobar period za reorganizaciju nekih stvari na ovom polju. U odnosu sa partnerom vam nedostaje fleksibilnosti i dobre komunikacije. Potrudite se da se prilagodite njemu. Hronični problemi.

 

BLIZANCI

U poslednji čas rešavate neke probleme na ovom polju. Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi, povremeno imate potrebu da flertujete. Bavite se sportom i budite aktivni.

trešnje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete sve da držite pod svojom kontrolom. U vašoj vezi će se danas pojaviti neki manji problemi u komunikaciji. Potrudite se da pokažete strpljenje. Čuvajte bubrege.

 

LAV

Očekuje vas mnogo izazova na poslovnom polju. Da biste ih prevazišli biće vam potrebna mudra taktika. Ne osećate se više isto pored osobe sa kojom steu vezi i vaš odnos polako ide ka završetku. Problemi sa urogenitalnim traktom.

DEVICA

Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Imate osećaj velikog olakšanja. Trenutna situacija vam se ne dopada. Na neki način ste razočarani u voljenu osobu. Imunitet vam je oslabljen. Pazite na zdravlje.

 

VAGA

Dok ne raskrstite stare poslove i dugove nećete moći da nastavite dalje. Potrudite se da se više posvetite poslu. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vam bude na neki način problematična danas. Ubrzan rad srca.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da će doći do manjih komplikacija ili nekih nepredviđenih problema na ovom polju danas. Iako niste spremni za novu vezu, postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj često razmišljate. Grudni koš je osetljiv.

 

STRELAC

Do rešenja problema dolazite prilično lako. Neke stvari vam danas idu bolje nego što ste očekivali. Vaš partner stalno pokazuje nezadovoljstvo. Možda dolazi vreme da uradite nešto po tom pitanju? Sinusi su vam osetljivi.

JARAC

Potrebno vam je vreme da se naviknete na novo poslovno okruženje. Pred vama je dosta promena. Iako ste svesni mana koje ima vaš partner i dalje ga na neki način volite. Nadate se dugoj vezi. Povećan apetit.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Trudite se da balansirate u međuljudskim odnosima sa poslovnim okruženjem što vam nije ni malo lako danas. Trenutni partner vam po mnogim stvarima ne odgovara, ali još uvek ne želite raskid. Povišen krvni pritisak.

 

RIBE

Sreća vas je ponovo pogledala i zadovoljni ste okolnostima na ovom polju. Moguće je da ćete doći do rešenja problema. Današnji dan vam donosi mogućnost za ostvarenje neke tajne veze. Nesanica vas muči.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)