HOROSKOP ZA 15. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 14.11.2018. godine

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspeti mirnim putem da rešite većinu nesuglasica koje su vam se na polju posla pojavile.Moguće je da voljena osoba želi da pokaže inicijativu ka tome da vaša veza napreduje. Skloni ste infekcijama.

BIK

Moguće su manje komplikacije kada je u pitanju polje posla. Pred vama je faza u kojoj možete da imate razne zastoje. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da se maksimalno posvetite njoj. Osetljiv urogenitalni trakt, sklonost ka upalama.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg možete da ostvarite napredak po pitanju posla. Ukoliko je vaša veza na neki način bila ugrožena u prethodnom periodu, uspećete da rešite probleme koje imate. Skloni ste alergijskim reakcijama.

SAVETI ZA ZAVOĐENJE: Evo kako osvojiti svaki HOROSKOPSKI znak

RAK

Niste spremni za poslovne promene. Uradićete sve što možete kako biste zadržali trenutno radno mesto. Niste ispunili ono što ste obećali, partner je razočaran u vas i to vam stvara atmosferu pritiska. Problemi sa stomakom.

 

LAV

Moguće je da niste sasvim objektivni i da pravite greške u proceni poslovne situacije u kojoj se nalazite. Nije preterano povoljan dan za ljubav, pa nemojte sada da ulazite u novu vezu. Moguća je glavobolja prolaznog tipa.

DEVICA

Delujete kao da ne znate koji potez treba da napravite kako biste uspeli da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili. Partner je spreman da vam se prilagodi i da se maksimalno posveti vama. Grčevi u mišićima.

VAGA

Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa radom sa velikim brojem ljudi, onda ćete imati uspeha tokom današnjeg dana. Možete da računate na dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Moguć je pad energije.

ŠKORPIJA

Ne očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza na polju posla. Imaćete priliku da se malo odmorite. Imaćete priliku da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa umorom. Nađite više vremena za san.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno unapređenje kojem ste težili u prethodnom periodu. Moguće je da se vremenom konflikti između vas i osobe do koje vam je stalo Povedite računa o svojim zubima.

 

JARAC

Verujete da možete da ostvarite sve što poželite i spremni ste da se maksimalno posvetite svojim ambicijama. Povoljan je dan za komunikaciju sa suprotnim polom, kao i za polje flerta. Potrebno vam je više vežbanja.

VODOLIJA

Danas ste skloni donošenju naglih odluka na poslovnom planu. Moguće je da niste spremni da trpite bilo koga. Ne prija vam samoća i spremni ste za promene, nova poznanstva i nove ljubavi. Problemi sa glavoboljom.

 

RIBE

Ako želite da napredujete očekuje vas povoljan dan za posao. Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni. Ukoliko budete napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada, možete da očekujete vezu. Problemi sa plućima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)