HOROSKOP ZA 15. avgust 2019. (ASTROLOGIJA)

kiša

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik će imati povoljan dan na ljubavnom polju, Blizanci se suočavaju sa zdravstvenim problemima, Vodolija bi trebalo da preispita osdnos sa partnerom

OVAN

Vi ste veoma posvećeni poslu i želite da se pokažete u najboljem svetlu. Spremni ste da uradite sve što možete kako bi napredovali. Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom do koje vam je stalo još uvek. Problemi sa zubima.

BIK

Nemojte da se prepustite inerciji već se okrenite tome da na poslovnom polju donosite svesne odluke. Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni očekuje vas novo, zanimljivo poznanstvo. Povećajte unos kalcijuma.

 

BLIZANCI

Pred vama su manje komplikacije koje možete da rešite bez puno napora i stresa do kraja dana. Veoma ste usamljeni i zatvorili ste se u sebe. Pred vama je period u kojem nećete imati kvalitetne ponude. Glavobolja vas muči.

DARINKA JE 1983. GODINE FIĆU PRODALA POZNANIKU I SADA ĆE TO MORATI DA PLAĆA DO KRAJA ŽIVOTA: Ono što se desilo nakon toga, napravilo joj pakao od života

RAK

Zabrinuti ste i problemi vas opterećuju. Kako biste bili zadovoljni, biće potrebno da poslušate nečiji savet. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, sada dolazi trenutak da se zbližite. Naglašena je nesanica kod vas.

 

LAV

Nemojte da očekujete veće poslovne promene u toku današnjeg dana. Stanje je kod vas za sada pasivno. Dopada vam se osoba koja se drži na distanci. Niste sigurni da li je njen hladan stav samo maska. Prijala bi vam masaža.

DEVICA

Očekuje vas povoljan dan za posao. Nećete imati stresove i probleme. Sve obaveze završavate prilično lako. Veoma ste strastveni i želite da pokažete vašem partneru da će on istinski uživati pored vas. Pazite na kičmu.

 

VAGA

Nemojte da se bavite preterano rizičnim poslovima niti da ulazite u nova ulaganja. Neko vreme ste uživali u jednoj avanturi ali sada ste spremni da nastavite dalje i da uđete u neku ozbiljniju vezu. Prekontrolišite holesterol.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete manje poteškoće kada je u pitanju vaš posao. Neki problemi će uskoro krenuti da vam se ponavljaju. Ukoliko imate problem u komunikaciji sa bračnim partnerom, vreme je da ih rešite. Osetljivi bubrezi.

 

STRELAC

Nije povoljan dan za sklapanje nove poslovne saradnje. Generalno se potrudite da izbegavate bilo kakav rizik danas. Deluje vam da partner prema vama više nema istu dozu emocija i to vas jako brine. Urinarni trakt vam je osetljiv.

JARAC

Brojne poslovne obaveze vas guše. Moguće je da ste preopterećeni. Potreban vam je odmor i opuštanje. Nastupa malo teži period za vaš odnos sa osobom koju volite. Imaćete neke prepirke i trzavice. Pad imuniteta.

svetlost

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Poverenje koje ste izgubili na ovom planu nećete ponovo lako steći. Važno je da se dokažete ovaj put. Vaša dilema na ovom polju je prilično teška. Ipak, pravo rešenje ćete naći u dubini svog srca. Povedite računa o srcu.

 

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas prilika za novu saradnju i bolju zaradu. Vaša veza je nedefinisana i stanje u kojem se nalazite zbog voljene osobe je za vas veoma konfuzno. Povedite računa o ishrani.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)