HOROSKOP ZA 11. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav mora da kontroliše sujetu, Škorpija uživa pozitivnu atmosferu na poslu, Jarac će doživeti ljubav  svog života

OVAN

Želeli biste da napravite neke pozitivne promene na poslovnom polju ali ste svesni da to ne možete da postignete sasvim sami. Težite tome da sa voljenom osobom razrešite neke probleme i da živite u skladu. Bubrezi su vam osetljivi.

BIK

Ne odustajete od ambicija koje imate ali je trenutno vreme da prihvatite da neće baš sve ići zamišljenim redosledom. Ne očekuju vas veće promene na polju ljubavi danas. Želudac vam je osetljiv kao i stomak.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume u toku poslovnih pregovora ili važnih razgovora. Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vam se dopada. Imaćete priliku da joj pokažete naklonost. Odmarajte.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Možete da računate da ćete na polju posla ostvariti svoje planove. Promene kojima ste se nadali polako stupaju na scenu. Moguće je da ćete na ovom polju naći ono što ste tražili. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

 

LAV

Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Emocije nemaju veze sa poslovnim okruženjem, Razmišljate o tome na koji način možete da dođete do pokretanja komunikacije sa osobom iz prošlosti. Povedite računa o unosu tečnosti.

DEVICA

Očekuje vas faza koja neće biti baš povoljna, neke poteškoće su pred vama danas. Očekuje vas prilika za početak odnosa sa osobom u koju ste potajno zaljubljeni već neko vreme. Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe.

 

VAGA

Razmišljate o promeni posla iako vam se i dalje ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je na neki način hladna i nezainteresovana, pa se i vi još držite na distanci. Hronični problemi sa zdravljem.

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u poslovnom okruženju. Ostvarujete svoje planove. Polako se rastajete od osobe do koje vam je stalo i nije vam lako da podnesete tu distancu. Veoma dobro zdravlje.

 

STRELAC

Rešili ste da preuzmete veći deo posla na sebe kako bi situacija mogla da se pomakne sa tačke na kojoj stoji već duže vreme. Pred vama je povoljan period ako planirate brak sa osobom koju volite. Problemi sa venama.

JARAC

Vreme je da se posvetite poslu kao i stvaranju boljeg odnosa sa saradnicima ako planirate da nešto postignete. Ako ste slobodni očekuje vas novo ljubavno poznanstvo. Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

lav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Razmišljate o tome da uvedete neke inovacije u posao koji radite. Spremni ste da se posvetite novim projektima. Moguće je da niste dobili sve emocije koje su vam bile potrebne i da se vaša veza završava. Stopala su vam osetljiva.

 

RIBE

Nemate dovoljno koncentracije na poslu i danas vam čak i osnovne obaveze prilično teško padaju. Moguće je da ste došli do bitne odluke. Sada je momenat u kojoj će vam veza napredovati. Problemi sa nervozom.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)