HOROSKOP ZA 11. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Srećne okolnosti očekuju Bika, Blizance čeka neobavezan flert

OVAN

Došlo je vreme da pokažete više spremnosti na kompromis. Vaš čvrst karakter vam može doneti probleme. Današnji dan je povoljan za nova poznanstva i neobavezni flert, koji neće preći u vezu. Osetljiv vam je predeo vrata.

BIK

Ukazaće vam se prilika za poboljšanjem finansijskog stanja. Ne budite brzopleti u pokušaju da je iskoristite. Na polju ljubavi vas tokom današnjeg dana očekuju srećne okolnosti. Povedite računa o hormonima.

 

BLIZANCI

Ne možete da budete potpuno posvećeni poslu od umora kog sve više osećate. Bilo bi najbolje da pauzirate koji dan. Nećete još započeti novu vezu, ali moguć je neobavezni flert. Moguća je glavobolja. Osetljivo zdravlje.

 

RAK

Iako ste obično veoma vredni, danas vam i najmanje obaveze padaju veoma teško. Prethodni period vas je izmorio. Nervozni ste i svaka sitnica vam smeta. Zbog toga ulazite u bespotrebne rasprave sa partnerom. Nesanica vas prati.

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Očekuje vas generalno dobar dan. Zadovoljni ste svljim poslom i ne vidite potrebu da išta menjate. Počećete da pokazujete interesovanje za osobu iz vaše bliske okoline ili komšiluka. Potrebno vam je opuštanje.

 

DEVICA

Ukoliko očekujete promenubradnog mesta, ona danas može da dođe i donese vam novu priliku za uspeh. Ljubav između vas i vašeg partnera je jaka i obostrana, ali možete da očekujete probleme. Manji problemi sa leđima su mogući.

 

VAGA

Ako se nadate pomoći od nekog kolege, bićete razočarani. Danas će sve obaveze biti na vama. Osećate se uvređeni zbog manjka poverenja koji voljena osoba pokazuje prema vama. Manji problemi sa nervnim sistemom.

ŠKORPIJA

Budite spremni za naporan dan i naoružajte se strpljenjem. Atmosfera će biti napetija nego obično i pojaviće se nepredviđeni problemi. Vaša velika očekivanja stvaraju tenziju u vezi. Koža vam je osetljiva.

 

STRELAC

Danas će vas pratiti sreća u ostvarenju bilo kog cilja koji sebi postavite. Dobro iskoristite današnji dan. Osećaj slobode u kome uživate trenutno vam je važniji od ulaska u novu vezu. Dobro se osećate i nemate probleme.

 

JARAC

Razmatrate sve moguće načine da povećate zaradu. Moguće je da ćete proširiti kapacitet svog posla. Voljenoj osobi biste trebali da pružite veće razumevanje i podršku u teškm trenucima. Manji problemi sa krvotokom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Moguće su poteškoće prilikom zapošljavanja, ili prekid radnog odnosa ako ste zaposleni. Vaš partner počinje da pokazuje svoje pravo lice koje vam se uopšte ne dopada. Preispitujete svoje odluke. Skloni ste alergijama.

RIBE

U vašem poslovnom okruženju nastaju problemi koji nikako nisu vaša krivica, ali zbog kojih ćete i vi trpeti posledice. Očekuju vas iznenađujuće promene. I sami ćete biti začuđeni nekim dešavanjima. Povećajte unos vitamina.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)