HOROSKOP ZA 10. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik ulazi u novu vezu, Rak je sumnjičav, Lav ima sreće, Devica upada u nesporazum, Strelac napreduje na poslu

OVAN

Možete da se nadate odličnom stanju na polju posla. Pred vama je period u kojem bi sve moglo da vam krene uzlaznom putanjom. Komunikacija vam je odlična i imate razumevanja jedno za drugo. Možete da se opustite.

BIK

Posvećeni ste svom poslu i želite da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili. Nećete odustati dok ne dođete do uspeha. Pred vama je prilika za novo poznanstvo. Dan je povoljan za flert kao i za početak veze. Hronični problemi.

 

BLIZANCI

Poželećete da promenite posao. Niste više zadovoljni na istom radnom mestu i to vas opterećuje. Očekuje vas jako pozitivna atmosfera sa voljenom osobom. Možete da se nadate romantičnim dešavanjima. Povedite računa o hormonima.

 

RAK

Oslobodili ste se nekih strahova koje ste ranije imali. Pred vama je period u kojem možete biti skloni sumnjama. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će na vas ostaviti veoma jak emotivni utisak. Zdravlje vam je sasvim dobro.

horoskop

pixabay

LAV

Pred vama je šansa da ostvarite one ideje koje ste imali i ranije. Možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti. Srećni ste jer ste uspeli da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Prija vam bavljenje sportom.

 

DEVICA

Možete da očekujete stabilizaciju na ovom planu. Sigurni ste u svoje namere kao i u svoje sposobnosti. Ukoliko ste u braku, sa partnerom nemate dobar odnos. Postoji mnogo nesporazuma i nesuglasica. Povedite računa o stomaku.

 

VAGA

Imate pred sobom dosta vremena, pa možete natenane da obavite sve ono što ste isplanirali. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vas odvesti do susreta sa osobom do koje vam je jako stalo. Bez problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da proširite svoj posao ili da na neki način ostvarite daleko bolju zaradu. Odlično se osećate pored osobe koju volite. Možete uskoro da planirate zajednicu ili brak. Izbegavajte bilo kakve poroke.

 

STRELAC

Veoma ste sposobni i pokazujete svima u poslovnom okruženju da ste spremni za napredovanje. Nećete imati drastične promene kada je u pitanju ljubav. Ako ste slobodni, moguć je flert, ali ništa više od toga. Koža vam je osetljiva.

 

JARAC

Veoma ste otvoreni u komunikaciji sa nadređenima i pokazujete svoje mišljenje bez ustezanja. Neophodno je da razmislite o tome šta zaista želite da postignete u odnosu sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža.

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove iako na početku može biti nekih komplikacija. Dolazi vam prilika da upoznate novu osobu sa kojom je moguća stabilna i trajna veza. Osetljiva probava.

RIBE

Povoljan je dan za početak posla ili za prvi dan na novom radnom mestu. Pokretačka energija vas prati. Moguće je da niste sigurni u to koji je korak za vas najbolji. Imate velike dileme u ljubavi. Bez većih problema.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)